limburgse organisatie van audiovisuele amateurs

In Limburg zijn veel amateurfilmers actief. Ruim 250 van hen zijn actief in verenigingsverband en lid van één van de 14 film- en videoclubs van de Limburgse Organisatie van Audiovisuele Amateurs (LOVA). Vanuit de LOVA worden plannen gemaakt, clubervaringen uitgewisseld, diverse filmcursussen aangeboden en jaarlijkse activiteiten georganiseerd, zoals de Limburgse Filmdagen. Daarnaast is de LOVA aangesloten bij de NOVA (Nederlandse Organisatie van Audiovisuele Amateurs) en de UNICA (wereldwijde organisatie van nationale amateurfilmfederaties).
 
Ga direct naar de website www.lova-web.com
agenda
 • 27 juni 2015 10:00 - 16:00 Cinesud Masterclass 'Regie' van Remy van Heugten (Gluckauf)
  Zaterdag 27 juni organiseert Cinesud van 10.00-16.00 uur een masterclass 'Regie' door Remy van Heugten. Aan de…
  Zaterdag 27 juni organiseert Cinesud van 10.00-16.00 uur een masterclass 'Regie' door Remy van Heugten. Aan de hand van de film 'Gluckauf' neemt hij je van A t/m Z mee in het regieproces.

  De regisseur
  Als regisseur ben je bij alle facetten van het filmmaken betrokken. Niet alleen bij de ontwikkeling van het idee, maar ook bij de montage. In samenspraak met de overige departementen bepaal jij hoe de film er straks uit komt te zien. De in Heerlen geboren regisseur Remy van Heugten (1976) werd vooral bekend als regisseur van de romantische komedie 'Vanentino' in 2013, maar liet dit jaar zien waar zijn passie ligt met het sociale drama 'Gluckauf'. Tijdens deze interactieve masterclass zal hij je aan de hand van deze laatste film de kneepjes van het vak leren en neemt hij je mee naar het proces van het filmmaken in de ontwikkelingsfase, vlak voor en tijdens de opnames en in de montage. Remy zal hierbij gebruik maken van exclusief (beeld)materiaal van de film en de nodige anekdotes.

  Remy van Heugten
  Sinds zijn afstuderen van de Filmacademie in 2004, heeft Remy diverse televisiefilms, dramaseries, korte films en speelfilms geregisseerd, waaronder de film 'Valentino', de korte film 'Roken als een Turk' en de dramaserie 'De Fractie'. De jeugdserie 'Hoe overleef ik...?' ontving een Kinderkast juryprijs en werd genomineerd voor een Rose d'or voor beste kinderserie in 2012. De serie werd aan verschillende landen wereldwijd verkocht.

  In 2014 regisseerde Remy zijn eerste auteursfilm, het sociale drama 'Gluckauf', dat zich afspeelt in de provincie waar hij opgroeide: Limburg. 'Gluckauf' ging in Januari 2015 in premiere op het International Filmfestival Rotterdam als een van de genomineerden voor de Hivos Tiger Award. De film ontving lovende recensies, vooral om zijn rauwe, doch zeer authentieke drama en het fantastische acteerwerk.

  Locatie masterclass:
  Cinesud (Carbon6)
  Kloosterweg 1
  6412 CN Heerlen

  Prijs en aanmelden:
  Meld je je aan voor 15-05-2015 dan geldt een vroegboekkorting. Leden van Cinesud betalen dan € 60,-, studenten (lid van Cinesud): € 50,- en niet-leden € 100,-.

  Na 15-05-2015 geldt het normale tarief en worden de prijzen met € 15,- verhoogd. Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief lesmateriaal, lunch, drank en tussendoortjes. De kosten voor de workshops zijn volledig aftrekbaar als bedrijfskosten. Aanmelden met aanbetaling is mogelijk, mail hiervoor naar info@cinesud.nl. Of meld je direct aan via de website van Cinesud.

  Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen aan de masterclass, dus wees er snel bij!
  Lees meer
 • 18 juli 2015 11:00 - 16:00eigen activiteit 4de Euregionaal Jeugdfilmfestival - Filmmeeting
  Jonge filmmakers opgelet! Ben jij tussen de 14 t/m 24 jaar en afkomstig uit de Euregio? Maak jij graag films in…
  Jonge filmmakers opgelet! Ben jij tussen de 14 t/m 24 jaar en afkomstig uit de Euregio? Maak jij graag films in jouw vrije tijd of in schoolverband? Dan heb jij je vast al aangemeld voor het 4de Euregionale Jeugdfilmfestival. Je hebt nog tot 18 oktober a.s. de tijd om een speelfilm, videoclip of animatiefilm in te zenden van maximaal 15 minuten. Ook andere filmgenres zijn welkom. En het leuke is dat je dit jaar zelf mag bepalen waar de film over gaat. Het onderwerp is vrij naar keuze.

  Heb je een leuk filmidee, maar kun je wel wat advies gebruiken bij het uitwerken ervan? Of zou je graag een scenario willen schrijven, maar heb je geen idee hoe dat moet? Of wil jij je ontpoppen tot de nieuwe Steven Spielberg en de fijne kneepjes leren van het regisseren van een film? Of ben jij de persoon die wel eens wat filmapparatuur zou willen uitproberen of juist degene die alles te weten wilt komen over de montage van een film? Komt dat even goed uit! Op zaterdag 18 juli a.s. organiseert het Huis voor de Kunsten Limburg (één van de organisatoren van het filmfestival) i.s.m. Cinesud een filmmeeting in het kader van het 4de Euregionaal Jeugdfilmfestival. De meeting vindt plaats bij Carbon6 (Kloosterweg 1) in Heerlen. Je kunt tussen 11.00 en 16.00 uur inlopen.

  De filmmeeting is hét moment waarop jij al jouw vragen kunt afvuren op filmprofessionals. Zij geven die dag informatie over o.a. het uitwerken van een filmidee, regie en montage en geven jouw handige tips, zodat jij tijdens het 4de Euregionaal Jeugdfilmfestival op 30 januari 2016 in C-Mine in Genk (België) in aanwezigheid van honderden bezoekers de blits maakt met een zelfgemaakte film. Meedoen loont, want is jouw film één van de beste en meest originele inzendingen, dan win je een geldprijs.

  Kijk voor meer informatie over het 4de Euregionale Jeugdfilmfestival, de filmwedstrijd en de filmmeeting van 18 juli op www.ejff.eu. Aanmelden voor zowel de filmwedstrijd als de filmmeeting is verplicht en kan eveneens via de website. Wil je de filmmeeting op 18 juli gratis bijwonen? Meld je dan eerst aan voor het 4de Euregionale Jeugdfilmfestival.

  Heb je vragen? Neem dan contact op met Patricia Peters, Consulent Film & Fotografie bij het Huis voor de Kunsten Limburg, via e: ppeters@hklimburg.nl of t: 0475 399 278. 
  Lees meer
nieuws
 • 26 mei 2015 4de Euregionaal Jeugdfilmfestival - Verdiep je in het filmvak en toon je filmkunsten
  Het Huis voor de Kunsten Limburg nodigt filmstudenten en jongeren in de leeftijd van 14 t/m 24 jaar die in hun…
  Het Huis voor de Kunsten Limburg nodigt filmstudenten en jongeren in de leeftijd van 14 t/m 24 jaar die in hun vrije tijd filmen uit om deel te nemen aan de vierde editie van het Euregionaal Jeugdfilmfestival. Jonge filmmakers kunnen tot 18 oktober 2015 een zelfgemaakte film inzenden van max. 15 minuten. Alle genres zijn toegestaan en het onderwerp van de film is vrij naar keuze. Tijdens het 4de Euregionale Jeugdfilmfestival, dat plaatsvindt op zaterdag 30 januari 2016 in C-Mine in Genk (België), wordt een selectie van alle inzendingen getoond. ’s Avonds vindt een feestelijke prijsuitreiking plaats waarbij de beste films worden beloond met een geldprijs. In aanloop naar het filmfestival organiseert het Huis voor de Kunsten Limburg in samenwerking met Cinesud een filmmeeting. Jongeren die willen deelnemen aan het Euregionaal Jeugdfilmfestival en graag advies willen krijgen over bijvoorbeeld het uitwerken van een filmidee, regie of cameravoering, kunnen op zaterdag 18 juli a.s. van 11.00 tot 16.00 uur een bezoek brengen aan Carbon6 (Kloosterweg 1) in Heerlen. Daar staan in het kader van de filmmeeting diverse filmprofessionals voor hen klaar. Deelname is gratis voor jongeren die zich ook aanmelden voor het 4de Euregionaal Jeugdfilmfestival.

  Filmwedstrijd en -festival
  Het Euregionale Jeugdfilmfestival is een tweejaarlijks festival waarbij jonge filmmakers in de leeftijd van 14 t/m 24 jaar en afkomstig uit de Euregio worden uitgedaagd om een film te maken en hun filmkunsten te tonen en zich kunnen verdiepen in het medium ‘film’ en andere makers en filmprofessionals kunnen ontmoeten. Jongeren kunnen tot 18 oktober a.s. een film inzenden. Alle genres zijn toegestaan en men mag zelf het onderwerp van de film bepalen. Een professionele jury beoordeelt alle inzendingen en nomineert een aantal films voor een prijs. Op zaterdag 30 januari 2016 vindt in C-Mine in Genk het filmfestival plaats. Overdag wordt dan een selectie van alle inzendingen getoond. In de avond vindt een feestelijke prijsuitreiking plaats en worden de meest opvallende films beloond met een geldprijs. De geldprijzen worden uitgereikt in twee leeftijdscategorieën: 14 t/m 18 jaar en 19 t/m 24 jaar. Er zijn o.a. prijzen te winnen in de categorieën: ‘beste film van het festival’, ‘beste fictie film’, ‘beste non-fictie film’ en ‘beste animatiefilm’. Na de prijsuitreiking gaan de bekroonde films op tournee door de Euregio en wordt er een DVD uitgereikt waarop alle winnende films te zien zijn.

  Filmmeeting
  Het Euregionaal Jeugdfilmfestival biedt jongeren een eerste kennismaking met het medium film en een platform waar zij hun filmkunsten kunnen tonen, maar ook verdieping in het filmvak en de mogelijkheid om hun filmtalenten verder te ontwikkelen. In dat kader organiseert het Huis voor de Kunsten Limburg in samenwerking met Cinesud (platform voor mediaprofessionals in Limburg) een ‘filmmeeting’. Jongeren die advies willen krijgen over het uitwerken van een filmidee, het schrijven van een scenario, het regisseren van een film, cameravoering en montage kunnen zaterdag 18 juli a.s. een bezoek brengen aan Carbon 6 in Heerlen. Filmprofessionals geven die dag tussen 11.00 en 16.00 uur uitleg over bovengenoemde onderwerpen. Ook geven zij tips en advies op maat. Jongeren kunnen inlopen wanneer het hen uitkomt, meerdere presentaties bijwonen en de professionals vragen stellen over de productie die zij willen maken. Zij die van plan zijn om deel te nemen aan de filmwedstrijd van het 4de Euregionaal Jeugdfilmfestival en dat kenbaar hebben gemaakt via het aanmeldformulier op www.ejff.eu kunnen de bijeenkomst gratis bijwonen. Anderen betalen € 5,-.

  Kijk voor meer informatie over het 4de Euregionaal Jeugdfilmfestival en de filmmeeting van 18 juli op www.ejff.eu of neem contact op met Patricia Peters, consulent Film & Fotografie bij het Huis voor de Kunsten Limburg, via e: ppeters@hklimburg.nl of t: 0475 399 278.


  Het Euregionale Jeugdfilmfestival is een initiatief van en wordt georganiseerd door de Bleiberger Fabrik in Aken, Medienzentrum in Eupen, Kulturzentrum KOMM in Düren, Centrum voor Beeldexpressie in Antwerpen en het Huis voor de Kunsten Limburg in Roermond.
  lees meer…
 • 23 april 2015 Filmdagen Hückelhoven 2015 - Save the date!
  Belgische, Duitse en Nederlandse filmliefhebbers opgelet! Het duurt weliswaar nog even, maar noteer het alvast…
  Belgische, Duitse en Nederlandse filmliefhebbers opgelet! Het duurt weliswaar nog even, maar noteer het alvast in je agenda... In het weekend van 20 t/m 22 november 2015 vindt de 44ste editie van de Filmdagen Hückelhoven plaats in het gelijknamige Duitse dorpje net over de grens bij Sittard. Binnenkort presenteert de organisatie (waaronder het Huis voor de Kunsten Limburg) een deel van het filmprogramma en de (deels) nieuwe opzet van het filmfestival. To be continued!

  Meer info: www.filmtage-hueckelhoven.de/nl
 • 07 april 2015 Jonge filmmakers gezocht voor het 4de Euregionaal Jeugdfilmfestival
  Het Euregionaal Jeugdfilmfestival (EJFF) is hét filmfestival voor jonge filmmakers uit België, Duitsland en Nederland.…
  Het Euregionaal Jeugdfilmfestival (EJFF) is hét filmfestival voor jonge filmmakers uit België, Duitsland en Nederland. Het biedt jongeren de unieke kans om hun filmkunsten te tonen op het witte doek en andere filmmakers te treffen. Ben jij tussen de 14 en 24 jaar? Doe mee en stuur je kortfilm in!

  4de EUREGIONAAL JEUGDFILMFESTIVAL
  De vierde editie van het Euregionaal Jeugdfilmfestival vindt plaats op zaterdag 30 januari 2016 in C-Mine in Genk (België). Overdag wordt een selectie van alle inzendingen vertoond en 's avonds vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats . Wil je kans maken op een vertoning van jouw film tijdens het festival en een geldprijs? Doe dan mee met de filmwedstrijd.

  FILMWEDSTRIJD
  De filmwedstrijd is toegankelijk voor jongeren (individueel of in groepsverband) tussen de 14 en 24 jaar. Je mag het zelf het onderwerp van je film bepalen en alle filmgenres toegestaan. De film mag maximaal 15 minuten duren. De film mag op het moment dat hij wordt aangemeld of ingezonden niet ouder zijn dan één jaar. Je kunt inzenden in twee leeftijdscategorieën: 14 t/m 18 en 19 t/m 24 jaar. De filmwedstrijd is alleen toegankelijk voor jongeren die in hun vrije tijd filmen. Filmstudenten mogen ook deelnemen aan de wedstrijd, maar alleen in de categorie 'filmstudent'. Inzenden kan t/m 18 oktober 2015 via www.ejff.eu.

  WIN
  Alle inzendingen worden gejureerd door een jury bestaande uit filmprofessionals uit Nederland, Duitsland en België. Als je deelneemt aan de filmwedstrijd kun je mooie geldprijzen winnen. De volgende prijzen worden uitgereikt in zowel de leeftijdscategorie 14 t/m 18 als 19 t/m 24 jaar:

  * Beste film van het festival
  * Beste fictiefilm
  * Beste non-fictie film
  * Beste animatiefilm

  Een jury bestaande uit jongeren in de leeftijd van 14 t/m 24 jaar zal aanvullend nog één prijs uitreiken aan hun favoriete film van het festival.

  Ook wordt een prijs uitgereikt voor de beste film van een filmstudent. Filmstudenten die meedoen aan de filmwedstrijd, kunnen alleen voor deze prijs in aanmerking komen.

  MEER INFO EN DEELNAME
  Kijk voor meer info over de filmwedstrijd, het wedstrijdreglement en het inschrijfformulier op www.ejff.eu. Aanmelden doe je via de website. Indien je een film wilt inzenden en afkomstig bent uit Nederland, dan kun je de film opsturen naar onderstaand adres:

  Huis voor de Kunsten Limburg
  T.a.v. Patricia Peters
  Postbus 203
  6040 AE Roermond

  FILMWORKSHOPS
  In het kader van het Euregionaal Jeugdfilmfestival kun je niet alleen je film tonen, maar in de aanloop naar het festival ook gecoacht worden door filmprofessionals. Vragen over het draaiboek, camera-instellingen, acteren of de productie van een gezamenlijke film… Over al deze aspecten kun je waardevolle tips krijgen van vaklui. Zij kunnen je ook begeleiden bij de totstandkoming van de film en er voor zorgen dat je ideeën uitmonden in een geslaagde productie. Aan dergelijke begeleidingstrajecten en workshops kun je als individu, maar als ook filmgroepje of schoolklas deelnemen. Voorwaarde is alleen dat je met de film ook deelneemt aan de wedstrijd van het 4de Euregionaal Jeugdfilmfestival en dat je tussen 14 en 24 jaar oud bent. Meer informatie hierover vind je binnenkort op www.ejff.eu.

  Het Euregionaal Jeugdfilmfestival wordt georganiseerd door de Bleiberger Fabrik in Aken, het Huis voor de Kunsten Limburg in Roermond, het Medienzentrum in Eupen, het Kulturzentrum KOMM in Düren en het Centrum voor Beeldexpressie in Antwerpen. Het festival vond voor het eerst plaats in 2009 en is sindsdien hét filmfestival voor jonge makers in de Euregio. 
  lees meer…
 • 01 april 2015 Doe mee met de filmwedstrijd van Cinema Senior
  Nederland heeft 1,2 miljoen mensen van 70 jaar of ouder. Deze groeiende groep van ouderen biedt de samenleving…
  Nederland heeft 1,2 miljoen mensen van 70 jaar of ouder. Deze groeiende groep van ouderen biedt de samenleving nieuwe kansen, maar brengt ook maatschappelijke vraagstukken aan het licht. Onderzoek toont het aan: kunst en cultuur hebben een belangrijk positief effect op het welzijn en de gezondheid van ouderen. Cultuurparticipatie en sociaal-artistieke projecten voor, door en van ouderen zetten ouderen in hun kracht en dragen bij aan de aanpak van maatschappelijke vraagstukken. Met Cinema Senior brengen Movisie en het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) deze inspirerende voorbeelden door middel van korte films in beeld.

  Meedoen?
  Cinema Senior zoekt korte films die laten zien hoe kunst en cultuur een positief effect hebben op de gezondheid en het welzijn van ouderen. Heeft u zo'n korte film gemaakt of was u erbij betrokken? Doe dan mee! Meld de korte film tot 16 mei 2015 aan. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op www.cinemasenior.nl of neem contact op via info@cinemasenior.nl of 030-789 2233 (Mirjam Andries, Movisie). Tussen 20 mei en 12 juni 2015 kan gestemd worden op de genomineerde films en projecten. Op 16 juni 2015 vindt de uitreiking van de Cinema Senior Awards plaats.

  Prijzen
  Er zijn vier awards te verdelen voor de meest inspirerende en artistieke korte films: twee juryprijzen van € 1.000,- en twee publieksprijzen van € 500,-. De prijzen zijn te winnen in twee catagorieën:

  1) de inhoud staat centraal: de film geeft een levendig en aansprekend beeld van een project waaruit blijkt dat kunst ouderen verrijkt en versterkt.
  2) de film zelf staat centraal: de film is het product van een sociaal-artistiek project. De film geeft niet per se een beeld van het verloop van een project, maar kan een eigen onderwerp hebben. De film is wel (in)direct een toonbeeld van de kracht van ouderen met en door kunst. 

  Festival en prijsuitreiking
  De prijsuitreiking is op 16 juni 2015 in het Vorstelijk Complex in Utrecht en wordt gepresenteerd door Hedy d’Ancona. De genomineerde films (of delen daarvan) zijn uiteraard te zien. Aanwezig zijn de jury, de genomineerden en vertegenwoordigers van de kunsten, zorg en welzijn. lees meer…
 • 01 april 2015 Limburg in woord, geluid en beeld - wedstrijd voor schrijvers, toneelspelers, componisten en filmers
  CineLOVA, het nieuwe platform voor non-professionele filmers in Limburg, wil filmers in contact brengen met Limburgse…
  CineLOVA, het nieuwe platform voor non-professionele filmers in Limburg, wil filmers in contact brengen met Limburgse schrijvers van poëzie en proza, componisten en acteurs. In dat kader schrijft CineLOVA, in samenwerking met de LOVA, het Huis voor de Kunsten Limburg en de Nationale Organisatie van Audiovisuele Amateurs (NOVA), een creatieve wedstrijd uit waarbij amateurkunstbeoefenaars van alle leeftijden worden uitgenodigd om (een stukje) Limburg te beschrijven in een gedicht of verhaal , uit te drukken in een muziekstuk of te verbeelden in een eenakter of film.

  Hoe gaat het in zijn werk?
  Kies een onderwerp dat past binnen het thema ‘Limburg’ en verbeeld dat in je eigen kunstvorm. We zijn op zoek naar korte gedichten of verhalen in het Nederlands of Limburgs dialect van maximaal 500 woorden, eenakters van 10 minuten, muziekstukken van 3 minuten of kortfilms van maximaal 5 minuten. Meld je vóór 1 september 2015 aan via cinelova@gmail.com en beschrijf je ‘kunstact’. Je ontvangt een uitnodiging voor een presentatiemoment in oktober 2015. Tijdens die presentatie selecteren we de beste acts.

  De makers die tijdens de presentatie worden geselecteerd, krijgen een gratis podium aangeboden tijdens het NOVA Filmfestival (hét festival met de beste amateurfilms van Nederland) op 7 en 8 november a.s. in Theater De Maaspoort in Venlo. Daar wordt een top vier samengesteld van de beste acts. De schrijver, toneelspeler(s), muzikant én filmer die het thema ‘Limburg’ het beste en op meest originele wijze weten te verbeelden, winnen mooie prijzen! De geselecteerde deelnemers krijgen een proefabonnement van één jaar aangeboden voor het platform CineLOVA. De makers in kwestie krijgen daarnaast de kans om gezamenlijk één nieuwe kortfilm te maken waarvoor een klein budget beschikbaar wordt gesteld. De winnende schrijver mag een verhaal of scenario aanleveren, de filmer mag de film produceren, de toneelspeler(s) mogen in de film acteren en de muzikant mag passende muziek bij de film componeren. Jouw individuele act kan dus leiden tot een gezamenlijk en uniek filmproject met amateurkunstbeoefenaars van andere kunstdisciplines. Doe mee! Creëer een mooi kunstwerk en wij zorgen voor een podium en publiciteit. Je houdt er naast een bijzondere ervaring ook bruikbare contacten voor je kunstloopbaan aan over.

  Kijk voor meer info op www.cinelova.nl.

  Over CineLOVA
  CineLOVA is een initiatief van de Limburgse Organisatie van Audiovisuele Amateurs (LOVA) en het Huis voor de Kunsten Limburg. Het platform bestaat uit een online portal: www.cinelova.nl. Beginnende en gevorderde amateurfilmers (jong en oud) kunnen hier terecht voor informatie over het maken van een goede productie, advies, leuke filmactiviteiten, -festivals en -workshops in Limburg. CineLOVA is ook de plek waar men schrijvers kan ontmoeten die teksten beschikbaar stellen voor verfilming, muzikanten die muziek willen componeren voor een film en amateurtoneelspelers die ook in een film willen acteren. Gedurende het jaar worden diverse activiteiten georganiseerd waarbij je jouw filmproductie kunt tonen, feedback krijgt op je werk of samen met andere filmers en kunstbeoefenaars (amateur en prof) producties kunt maken van de hoogst haalbare kwaliteit.
    lees meer…
 • 31 maart 2015 Doe mee met de filmwedstrijd ZILVER van Filmclub Videoom
  In 2015 bestaat filmclub Videoom uit Heerlen 25 jaar! De club viert haar zilveren jubileum met een Amateur Film…
  In 2015 bestaat filmclub Videoom uit Heerlen 25 jaar! De club viert haar zilveren jubileum met een Amateur Film Festival. De club organiseert een online filmwedstrijd met als thema: ‘ZILVER’. De drie beste films worden beloon met een geldprijs. De eerste prijs bedraagt € 150,-, de tweede prijs € 100,- en de derde prijs € 50,-.

  De wedstrijdvoorwaarden zijn als volgt:
  • De wedstrijd is alleen toegankelijk voor LOVA-, LOiA- en CineLOVA-leden;
  • Alle films die worden ingezonden, moeten over thema ‘ZILVER’ gaan;
  • De film mag (inclusief titel en aftiteling) maximaal 7 minuten duren;
  • De film mag nog niet eerder vertoond zijn (ook niet met een kleine aanpassing);
  • De film moet eigen product zijn. Als er gebruik wordt gemaakt van archiefmateriaal of beelden van anderen, You Tube etc. dan moet dat op de aftiteling vermeld worden.
  • De productie moet vóór 30 november 2015 zijn ingezonden naar cinelova@gmail.com.
  • Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld. De stem van de jury weegt voor 50% mee in de totale beoordeling. De overige 50% wordt bepaald door het aantal ‘likes’ op jouw video via Vimeo.
  • De maker (of één van de makers indien het een gezamenlijke productie betreft) moet tijdens de vertoning van de film tijdens het festival aanwezig zijn;
  Het Amateur Film Festival vindt plaats op maandag 14 december 2015, tijdens een open clubavond van Filmclub Videoom in het Cultuurhuis in Heerlen.

  Een film inzenden
  >>> Download hier in het inschrijfformulier voor de filmwedstrijd. Vul het formulier in en stuur zowel het inschrijfformulier als de film via We Transfer (www.wetransfer.com) naar cinelova@gmail.com. Wij zorgen ervoor dat de film op het Vimeokanaal van CineLOVA wordt geplaatst en dat men op de film kan stemmen. LET OP! Het inschrijfformulier en de film moeten vóór 30 november 2015 zijn ingezonden.

  Meer info over Filmclub Videoom vind je op http://videoom-videoom.blogspot.nl.
meer nieuws…
COOKIES
Deze website maakt gebruik van cookies, in verband met de werking van social media en Google Analytics.
Zo kunnen wij de site steeds verder verbeteren. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

Wilt u cookies toestaan?