limburgse federatie voor amateurtoneelverenigingen

De Limburgse Federatie voor Amateurtoneelverenigingen (LFA) is een organisatie die mensen de weg wijst in het Limburgse toneellandschap. Men is inhoudelijk op de hoogte, kent de juiste mensen, de beste speellocaties, de diverse opleidingsmogelijkheden, de nodige subsidie- en promotieplekken enzovoorts.
 
De LFA kan informeren en adviseren bij vragen over amateurtoneel. Ook wordt hulp geboden bij het zoeken van een regisseur, speler of decorstuk. Daarnaast worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd, wordt een kledingcentrale beheerd en worden bijzondere toneelprojecten ondersteund middels een financiële bijdrage.
 
De LFA is tevens één van de vier founders van het Huis voor de Kunsten Limburg.

Ga direct naar de website www.lfatoneel.nl
prikbord
Er zijn geen prikbordberichten
agenda
 • 05 april 2014 - 11 mei 2014samenwerkings activiteit 'n Stjteekske los
  Gezelschap: Crescendo Schimmert
  Titel: 'n Sjteekske los
  Regie: Erik Derikx
  Spel: Chantal Boosten, Quincy Grootjans,…
  Gezelschap: Crescendo Schimmert
  Titel: 'n Sjteekske los
  Regie: Erik Derikx
  Spel: Chantal Boosten, Quincy Grootjans, Annie Goossens, Mariska Sipers,Christa Hennekens, Cars Keulers, Renee Hovestadt, Mieke Schiffelers, Annie Speetjens, Harry Louvenberg, Wil Limpens, Tiny Hennekens, Jenny Caubo  
  Speeldata:  zaterdag 5 april | 20.00 uur | Gemeenschapshuis, Schimmert zondag 6 april | 20.00 uur Gemeenschapshuis, Schimmert, zaterdag 12 april | 20.00 uur | Gemeenschapshuis, Schimmert,
  zondag 13 april | 14.00 uur | Gemeenschapshuis, Schimmert, zaterdag 3 mei |  XX.XX uur | MFC De Oirsprong, Oirsbeek, zondag 11 mei | XX. XX uur | Gemeenschapshuis De Lange Berg, Hulsberg 
  Locatie: Gemeenschapshuis Schimmert, Hoofdstraat 12, 6333 BJ Schimmert
  MFC De Oirsprong, In de Pollack 4, 6438 GG Oirsbeek
  Gemeenschapshuis De Lange Berg, Schoolstraat 9, 6336 AN Hulsberg
  Entree: 8 euro
  Reserveren: Voor de voorstelling in Schimmert kunt u reserveren via: reserveringen@toneelverenigingcrescendo.nl
  of telefonisch, op werkdagen tussen 19:00 en 20:00 uur en op uitvoeringsdagen tussen 10:00 en 18:00 uur.
  Tel:045 404 1964 (Mieke Schiffelers) 
  Kaartverkoop: Zowel via reservering als aan de kassa mogelijk 
  Website: www.toneelverenigingcrescendo.nl   
  Over de voorstelling: Modeontwerpster Francien Stoffels oogst al jaren veel succes met de ontwerpen voor haar collectie bruidsjurken, maar Francien snakt naar een nieuwe creatieve uitdaging en ze gooit het roer dan ook helemaal om, met alle gevolgen van dien.
   Gesteund door haar man Peter, moeder Loes, zus Carla en assistente Saskia stort zij zich vol overgave op de voorbereidingen van de nieuwste modeshow van “Mode- en naaiatelier Francien”. De verwachtingen zijn hooggespannen. Wat zal bijvoorbeeld lifestyle journaliste Wilma Rover recenseren?
  Ondertussen vragen haar klanten ook om aandacht en worden topvoetballer Ruud van der Meijden en zijn verloofde Kim bepaald niet vriendelijk behandeld, terwijl Belastinginspecteur Edwin de Vries, met open armen wordt ontvangen. En wat heeft baron van Kopershof hier te zoeken. Hier klopt natuurlijk iets niet.
  De emoties lopen ook dit jaar weer hoog op bij Toneelvereniging Crescendo’s nieuwe klucht vol hilarische misverstanden, persoonsverwisselingen en aanstekelijke humor!

    


   

    

  R  Regie: 
 • 10 april 2014 - 17 mei 2014 Hoogseizoen bij toneelgroep de Bron
  Het is hoogseizoen bij Toneelgroep De Bron: twee locatiestukken met twee regisseurs in één seizoen. De  Noorbeekse…
  Het is hoogseizoen bij Toneelgroep De Bron: twee locatiestukken met twee regisseurs in één seizoen. De  Noorbeekse vereniging pakt dit voorjaar uit met toneel op bijzondere locaties, op een steenworp afstand van elkaar, in het Noorbeekse gehucht Hoogcruts. Voor het boerendrama Op de Hooge Doorn (het oorspronkelijke On Raftery's Hill van de Ierse Marina Carr) mag het publiek in april plaatsnemen in de hoeve van De Kloostermuur in Noorbeek. Het publiek van Witlox (van Belgische huize) krijgt in mei de kans het grimmige sprookje te gaan zien in de gedeeltelijk gerestaureerde kloosterruïne van Hoogcruts. Beide stukken passen volgens de makers uitstekend in de Limburgse klei, worden in het dialect gespeeld en hebben de uitzichtloosheid van de situatie en het onvermogen het heft in eigen handen te nemen, gemeen.
   
  Op de Hooge Doorn
  Op een heuvel ligt de boerderij van de familie Van Doorn, eenzaam en afgelegen, zwaar verwaarloosd door vader Bèr, die er de kadavers van zijn vee laat wegrotten. Bèr domineert zijn familie met harde hand. Zijn dementerende moeder en zijn drie kinderen dromen van een leven ver weg van deze beklemmende heuvel met zijn verstikkende familiebanden. Eigenlijk is dit alleen nog maar realistisch voor de jongste dochter. Zij staat op punt van trouwen. Doorbreekt zij de spiraal van uitzichtloosheid? En welk kruis draagt de ene generatie Van Doorn op de volgende generatie over?
   
  Toneelgroep de Bron verplaatst het oorspronkelijke verhaal van het Ierse platteland naar het Heuvelland. Over een boerenfamilie die met zichzelf in oorlog is. Een voorstelling die niemand onberoerd zal laten. 
   
  Over Witlox
  In hun frituur WITLOX wachten de tweelingzussen Fee en Parel al jaren op de Afrikaan Jossip. Ze hebben na de dood van hun moeder en hun barbaarse vader ‘der hond’ alleen nog elkaar. Met fantasieën over zeemeerminnen, het bespieden van dorpsgenoten en het herbeleven van mooie herinneringen, vertellen zij hun verhaal. Jossip, hij komt hen redden. Meh kumper waal?
   
  WITLOX is een grimmig sprookje met het eigenzinnig taalgebruik van de Vlaming Van de Wijdeven. In het Limburgs dialect van de Bron is het stuk nog even eigenzinnig, herkenbaar, scherp en poëtisch. 
   
  Op de Hooge Doorn
  Regie: Jos Salden
  Data: 10 t/m 12 en 17 t/m 19 april
  Aanvangstijd: 20.30 uur
  Locatie: Hoeve van De Kloostermuur, Hoogcruts 9, Noorbeek
  Ontvangst, parkeren én naborrelen bij: D'n awwe Kooijestal, Hoogcruts 7, Noorbeek
   
  Witlox
  Regie: Hanneke Som
  Data: 8 t/m 10 en 15 t/m 17 mei
  Aanvangstijd: 20.30 uur
  Locatie: Kloosterruïne Hoogcruts, Hoogcruts 47 Noorbeek.
   
  Reserveren is noodzakelijk en kan via www.toneelgroepdebron.nl. Kaarten kosten € 10,-. Beide voorstellingen zijn op een overdekte locatie, een warme jas kan wenselijk zijn.
 • 18 april 2014 - 03 mei 2014samenwerkings activiteit Van dien femilie mosse "t hebbe
  Gezelsschap: Silhouet Venlo
  Titel: Van dien femilie mosse "t hebbe 
  Regie: Gé van Beek…
  Gezelsschap: Silhouet Venlo
  Titel: Van dien femilie mosse "t hebbe 
  Regie: Gé van Beek
  Spel: Eric Sweijen, Miranda Steeghs, Paul Ploum, Juul Stokbroekx, Danielle Steeghs, Jos Aquina, Suzanne Stikkelbroeck, Jacky Wijnans, Marian Naus  
  Speeldata: 18, 19, 22, 25, 26 en 30 april en 2 en 3 mei 
  Locatie: Bantuin, Venlo 
  Aanvang: 20.00 uur  
  Entree: 9,50 euro
  Reserveren en kaartverkoop: 06-81962769 (alleen op werkdagen tussen 18.00 en 21.00 uur) 23 maart van 14.00 - 16.00 uur
  Meer info: tenielvereinigingsilhouet.nl
  Over de voorstelling: tante Albertine is op de jeugdige leeftijd van 87 jaar overleden en heeft in de loop der jaren een leuk kapitaaltje bij elkaar gepot. Dat één van de familieleden dit bedrag gaat erven moge duidelijk zijn. Maar wie zal er met de pot vandoor gaan? Kluchten waarin een erfenis verdeeld moet worden zijn er legio. Maar als Dick van Maasland de auteur is wordt het een heel ander verhaal!!
 • 20 april 2014 - 27 april 2014samenwerkings activiteit Hulster Heinke
  Gezelschap: Theater de Garage
  Tittel: Hulster Hienke
  Regie: Arjan Gebraad
  Spel: André Bömers, Melissa van…
  Gezelschap: Theater de Garage
  Tittel: Hulster Hienke
  Regie: Arjan Gebraad
  Spel: André Bömers, Melissa van den Berg, Will Bochman, Bart Denessen , Peter Haanen, Wilma Huijs, Arlette van Kesteren, Kees Verbeek, Wendy Wilms, 
  Speeldata: 20 april 15.00 en 20.15, 26 april 20.15, 27 april 15.00 en 20.15 
  Locatie: Theater de Garage
  Reserveren: www.theaterdegarage.nl  of  077-3514252 
  Kaartverkoop: aan de zaal
  Website: www.theaterdegarage.nl 
  Over de voorstelling:  het brutale stuk gannef dat na een kort maar hevig bandietenleven begin achttiende eeuw, op de galgenberg in Venlo geradbraakt werd. Dat krijg je als je Herberg de Postwagen platbrandt en een kind daarbij het leven laat. Een bloedstollende en lachstuipende vertelling in woord en beeld over domhoofdige jatmozen (waaronder de jofele kalle Zwarte Trui), woeste trouwrituelen in de roofkit, ouderwetse gruwelen, bedenkelijke rechtspraktijken en de vraag of wij vandaag beschaafder zijn.
  Gebaseerd op het verhaal De biecht van Hulster Heinke uit de bundel Souvenir de Paris en andere Venlose verhalen en geboren uit talloze improvisaties. 

 • 21 april 2014 - 07 juni 2014samenwerkings activiteit De Vrije Spelers uit America vieren 100-jarig bestaan
  In het Noord-Limburgse kerkdorp America gonst het al twee jaar onder de 2.200 inwoners. De toneelvereniging bestaat…
  In het Noord-Limburgse kerkdorp America gonst het al twee jaar onder de 2.200 inwoners. De toneelvereniging bestaat in 2014 honderd jaar. Dit is voorwaar niet niks en daarom worden er koppen bij elkaar gestoken om er iets onvergetelijks van te maken. Uiteindelijk rollen er drie plannen uit, die na twee jaar alle drie de eindstreep halen en hoe….

  Ten eerste;
  Als eerste de toneelproductie ‘Tot ik Vlieg’, onder regie van Marnix Mulder. Een productie die wordt opgevoerd in de parochiekerk. De plek waar 100 jaar geleden de toneelclub is ontstaan uit het toenmalig kerkkoor. De toneelproductie ‘Tot ik Vlieg’ is een bewerking van de Zweedse film 'As it is in heaven'. Een verhaal over Daniël Daréus, een succesvolle dirigent die aan de top meedraait. Maar hij is ook eenzaam en is de uitputting nabij door het jachtige leven dat hij leidt. Na een lichamelijke en emotionele inzinking besluit Daniël terug te keren naar het dorp waar hij zijn jeugd heeft doorgebracht en waar niemand hem meer kent als die jongen van toen. Zijn komst maakt wat behoorlijk wat los bij de inwoners, die hem met evenveel bewondering als argwaan ontvangen. Een jaloerse dominee en een vijand uit zijn verleden maken het hem niet makkelijk. Gelukkig maakt hij ook nieuwe vrienden, waaronder de lieve en gevoelige Lena, die hem helpt zijn eigen onzekerheid, angsten en eenzaamheid te overwinnen. Het duurt niet lang voordat Daniël gevraagd wordt om leiding te geven aan het kleine kerkkoor. Na enige aarzeling besluit hij het aanbod  te accepteren. Zijn aanpak tilt het koor naar ongekende hoogte, maar stuit ook op veel weerstand. 'Tot ik Vlieg' is een heerlijk stuk vol meeslepende emoties en herkenbare menselijke levensvragen.

  Marnix Mulder: "Om als regisseur te mogen meewerken aan de 100 jarige jubileumvoorstelling van ‘De Vrije Spelers’ is voor mij een eer. Om dan ook nog een stuk als ‘Tot ik Vlieg’  te mogen maken op en in een prachtige locatie is geweldig. De Vrije Spelers doen hun naam eer aan. Deze groep mensen voor en achter de schermen doen en durven alles. Als theatermaker is dat fantastisch om mee te werken. En we hebben gewerkt, een jaar lang hebben we gezongen, getraind en natuurlijk gespeeld, vrij gespeeld. Naar mijn gevoel hebben we samen iets unieks gemaakt. ‘Tot ik Vlieg’ is en was voor iedereen intensief en spannend. Een voorstelling waarin verdriet, hartstocht en humor op een heel natuurlijke manier door elkaar geweven wordt."
   
  Speeldata: 2 (uitverkocht), 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31 mei en 6, 7 juni
  Locatie: St Jozefkerk, America
  Verzamelen: De Bondszaal, Pastoor Jeukenstraat 15, America. Geopend vanaf 19.00 uur. U kunt hier ook een tentoonstelling bezichtigen over 100 jaar De Vrije Spelers. Om 20.00 uur vertrekken we gezamenlijk naar de St. Jozefkerk.
  Aanvang voorstelling: 20.30 uur
  Entree: € 15,-
  Kaartverkoop: www.devrijespelers.nl
  Vragen, info: vraagtotikvlieg@gmail.com
   
  Als tweede; Een boek met als titel, ‘Wij spelen verder’.
  Er is een archief dat twee wereldoorlogen overleeft heeft. Deze spullen hebben decennialang ondergedoken gelegen in achterkamers, op zolders en in kelders, tot ze twee jaar geleden weer het daglicht zagen. Bewaard door mensen, om ooit weer eens te bekijken. In dit boek ziet u maar een fractie van al datgene wat bewaard is gebleven, maar u krijgt wel een duidelijk beeld van De Vrije Spelers. Een vereniging met een voortdurende, grensverleggende inzet en moed. Het boek is een mooi en historisch document, voor iedereen die het toneelspel een warm hart toedraagt. Het schetst hoe de kijk op de toneelwereld is veranderd in het tijdsbeeld en vertelt hoe en waarom de uitdaging is aangegaan van het oude met het nieuwe.
   
  'Wij spelen verder'; 272 blz-full colour - vol anekdotes, prachtige verhalen, foto's, documenten, tekeningen, enz. Prijs € 24,95 (excl. verzendkosten)
. Het boek kan worden besteld via wijspelenverder@gmail.com.
   
  En last but not least,  een documentaire;
  Een documentaire over de toneelvereniging waarin we laten zien ‘wat een toneelvereniging doet met een dorp?’ en ‘wat een dorp doet met een toneelvereniging?’. Er wordt met de (oud) leden gesproken, onder andere met de Americaanse oud-speelster Tilla Minten-Vervuurt (100 jaar), een van de eerste vrouwelijke amateur toneelspeelsters in Limburg. Zij vertelt  hoe het was om toneel te spelen in een katholiek dorp, waar pastoor niet gecharmeerd was van vrouwen op het toneel. In de documentaire worden ook fragmenten opgenomen van reeds eerder gespeelde grote producties. De documentaire wordt gemaakt door filmmaker Louk Voncken (Ummerfilm).
  Op zijn portofolio staan projecten in de vorm van documentaires, videoclips, opdrachtfilms en VJ-performance  voor o.a. Eneco, Studio Brussel, Rowwen Hèze, NTR,  Universiteit Tilburg en vele andere. De documentaire is te zien op maandag 21 April bij L1.

  Lees meer
 • 23 april 2014 - 04 mei 2014samenwerkings activiteit Sjerpe Mósterd
  Gezelschap: Toneelclub Euverhaove
  Titel: Srerpe mósterd 
  Regie: Wim Kierkels
  Tekst: Peggy Lebens…
  Gezelschap: Toneelclub Euverhaove
  Titel: Srerpe mósterd 
  Regie: Wim Kierkels
  Tekst: Peggy Lebens
  Techniek/Decor: Theo Braam, Jan v/d Oever, Zef Hamers, Louis Erkens, Jean Tossings
  Spel: Mariska Peusen, Hilde Coumans, Kevin Noblesse, Marian Schulpen, Marcel Herfs, Joep Salden, Anouk Backhaus, Petra Erkens, Lily van den Oever, Ria Hamers, Marian Schulpen  
   
  Speeldata: 23 (premiere), 24 en 25 april 2014, 2,3 en 4 mei 2014  
  Locatie: Zalencentrum Oos Kaar, Geldersestraat  41, 6136 AS  Sittard
  Aanvang: 20.00 uur  

  Meer info: www.toneelclubeuverhaove.nl  
 • 08 mei 2014 - 17 mei 2014samenwerkings activiteit Witlox
  Gezelschap: Toneelgroep De Bron
  Titel: Witlox
  Regie: Hanneke Som
  Speeldata: : 8, 9, 10, 15, 16 en 17 mei 2014  …
  Gezelschap: Toneelgroep De Bron
  Titel: Witlox
  Regie: Hanneke Som
  Speeldata: : 8, 9, 10, 15, 16 en 17 mei 2014  
  Locatie: Kloosterruine Hoogcruts  47, Noorbeek . Denk bij koud weer aan warme kleding 
  Aanvang: 20.30 uur
  Spel: PAREL: Thea Mourmans en FEE: Susan Rouvroije 
  Meer informatie: toneelgroepdebron.nl
  Over de voorstelling: In hun frituur WITLOX wachten de tweelingzussen Fee en Parel al jaren op de Afrikaan Jossip. Ze hebben na de dood van hun moeder en hun barbaarse vader ‘der hond’ alleen nog elkaar. Met fantasieën over zeemeerminnen, het bespieden van dorpsgenoten en het herbeleven van mooie herinneringen, vertellen zij hun verhaal. Jossip, hij komt hen redden. Meh kumper waal?
   
  WITLOX is een grimmig sprookje met het eigenzinnig taalgebruik van de Vlaming Van de Wijdeven. In het Limburgs dialect van de Bron is het stuk nog even eigenzinnig, herkenbaar, scherp en poëtisch.


 • 09 mei 2014 - 17 mei 2014samenwerkings activiteit De Onneuzele
  Gezelschap:  Spot-licht uit Haelen
  Titel: De Onneuzele
  Regie: Mariet Tans
  Techniek: Robert Boots en Michel…
  Gezelschap:  Spot-licht uit Haelen
  Titel: De Onneuzele
  Regie: Mariet Tans
  Techniek: Robert Boots en Michel Clermonts
  Speeldata: 9,10,16 en 17 mei  
  Locatie: Trefcentrum Aldengoor in Haelen
  Kaartverkoop: Ymotion Raadhuisplein 4 in Haaelen,  TC Aldenghoor en Schepenbank 10, Verheggen Mode in Heythuysen of via  www.spot-licht.nl.
  Entree: voorverkoop  9 euro, aan de zaal 10 euro 
  Over de voorstelling: hij kreeg een geweldige baan aangeboden als leraar in de idyllische Russische hamlet van Kulyenchikov. Als hij daar aankomt ontmoet hij mensen die het stof van de stoep in hun huis vegen en mensen die geloven dat, als je een koe op z'n kop melkt er meer room in de melk zit. Het blijkt dat Kulyenchikov al 200 jaar vervloekt is met chronische domheid. De wanhopige mensen hebben Leo aangenomen om de vloek te verbreken. Ze hebben er niet bij verteld dat als het hem niet binnen 24 uur lukt, hij net zo dom zal worden als zij. Waarom gaat Leo niet weg? Hij is verliefd op de beeldschone dochter van de dokter. Zij is zo dom dat ze pas sinds kort weet hoe ze kan gaan zitten. Natuurlijk verbreekt Leo de vloek en krijgt hij het meisje. Een buiging voor een sprookjesachtige klucht, pummelachtige grappen en met een rustieke moraliteit. 


    
 • 14 mei 2014 - 17 mei 2014samenwerkings activiteit Op de Huid
  Gezelschap: Mariposa
  Titel: Op de Huid
  Regie:Miriam Wijnen
  Spel: Nicole Alsters, Theo Kuijpers, Tanja Vastbinder,…
  Gezelschap: Mariposa
  Titel: Op de Huid
  Regie:Miriam Wijnen
  Spel: Nicole Alsters, Theo Kuijpers, Tanja Vastbinder, Jelle van Moorsel, Mat Thuijls, Sylvia Driessen, Annet Benders, Rebekka Hoen, Leonie Tielen, Karin Stelder, Peter Voncken, José Vercoulen, Stan Marcelissen
  Speeldata: 14, 15, 16 en 17 mei
  Locatie: Theater de Baersdonck, Grubbenvorst
  Aanvang: 20.00 uur
  Entree: 8,50 euro
  Reserveren: mariposa-grubbenvorst.nl
  Over de voorstelling: Schoonheidsspecialiste Julia en verzekeringsagent Arjan ontvangen Julia's ouders en zusje in hun nieuwe villa in Venlo. Als Julia's vader een onverwacht cadeau meebrengt, waarvan moeder niets mag weten, loopt alles anders dan verwacht. Twee studenten op zolder, een snuffelende klant en een artistieke buurvrouw doe de rest.
 • 17 mei 2014 - 18 mei 2014samenwerkings activiteit Banden
  Gezelschap: Theater Ós  Parkstad
  Titel: Banden
  Regie: Monique Selij 
  Spel: Claudia Nieraeth, Jean Wetzels,…
  Gezelschap: Theater Ós  Parkstad
  Titel: Banden
  Regie: Monique Selij 
  Spel: Claudia Nieraeth, Jean Wetzels, Kevin Renierkens en Nikki Govers 
  Speeldata: 17 en 18 mei
  Aanvang: 17 mei om 20.00 uur, 18 mei om 14.00 uur 
  Locatie: Het Cultuurhuis, Sittarderweg 145, Heerlen 
  Entree: 9 euro
  Reserveren: 045-5414844, of via www.theater-os-parkstad.nl of mail secretariaat-top@live.nl
   
  Website: www.theater-os-parkstad.nl 
  Over de voorstelling: “Banden” is een verhaal over de liefde tussen een moeder en haar zoon, over de liefde tussen een vader en zijn zoon, liefde tussen de zoon en zijn aanstaande. Maar ook liefde tussen man en vrouw een vader en moeder die totaal verschillend zijn in het uiten van liefde naar hun zoon. Wat is moederliefde? Hoe ver gaat een moeder in de "liefde" voor haar zoon? Is hier wel sprake van liefde? Brengt deze liefde voor haar zoon hem dichterbij zijn moeder of duwt ze hem steeds verder weg? Hoeveel liefde kan een zoon van zijn moeder hebben of is de grens bereikt? “Banden” neemt u mee naar een liefdesverhaal….maar dan anders ... 

 • 23 mei 2014 - 24 mei 2014samenwerkings activiteit De Gezusters / In de Blije Hap
  Gezelschap: De Jeugdvolhouders groep 1 en 2
  Titel: De gezusters (groep 1), In de Blije Hap (groep 2)…
  Gezelschap: De Jeugdvolhouders groep 1 en 2
  Titel: De gezusters (groep 1), In de Blije Hap (groep 2)
  Regie: Virginie Michiels
  Speeldata: 23 mei en 24 mei
  Aanvang: 23 mei om 19.00 uur en 24 mei om 15.00 en 19.00 uur 

  Locatie: De Zaal, Mariastraat 1 Stramproy
  Techniek en Decor: Geurt Nijhof 

  ReR

 • 25 mei 2014 - 28 mei 2014samenwerkings activiteit Er valt een traan op de Tompoes
  Gezelschap: Zet Door, Tegelen
  Titel: Er valt een traan op de Tompoes
  Regie: Tom Derkx
  Speeldata: 25, 26 en 28…
  Gezelschap: Zet Door, Tegelen
  Titel: Er valt een traan op de Tompoes
  Regie: Tom Derkx
  Speeldata: 25, 26 en 28 mei
  Locatie: De Haandert, Tegelen
  Aanvang: 20 uur
  Entree: 8 euro
  Reserveren: niet verplicht maar mogelijk, Petra Colbers 077-3736303 
  Kaartverkoop: aan de zaal vanaf 19.30 
  Meer informatie: www.zetdoor.nl
  Over de voorstelling: een voorstelling die in de jaren 70 een onderwerp aandeed, dat nu nog voor opschudding kan zorgen. 
meer items…
nieuws
Er zijn geen nieuwsitems.
COOKIES
Deze website maakt gebruik van cookies, in verband met de werking van social media en Google Analytics.
Zo kunnen wij de site steeds verder verbeteren. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

Wilt u cookies toestaan?