letterkundig centrum limburg

Het Letterkundig Centrum Limburg (LCL) richt zich al vanaf 1981 op het bevorderen van literatuur van hoogstaande kwaliteit in de provincie Limburg. Het gaat hierbij om literatuur in het Algemeen Beschaafd Nederlands (ABN), geschreven door personen afkomstig uit of woonachtig in Limburg. Het LCL streeft ernaar om haar passie voor literatuur over te brengen op het publiek. Bijvoorbeeld door het geven van opdrachten aan auteurs, het uitgeven of doen uitgeven van speciale boekuitgaven, het (mede)organiseren van literaire activiteiten, de financiële ondersteuning van letterkundige activiteiten, de ontwikkeling van schoolprojecten, het onderhouden van een interactieve website voor jonge dichters (www.youngpoets.nl) en het promoten van de Limburgse literatuur via haar website.  
lcl_foto_peter_drehmanns
agenda
 • 31 maart 2016 - 01 december 2016 Schrijflounge
  Details zien, voelen, herinneren. Oude verhalen tot leven wekken. Je leven bestaat uit zoveel momenten die het…
  Details zien, voelen, herinneren. Oude verhalen tot leven wekken. Je leven bestaat uit zoveel momenten die het waard zijn op te schrijven. Het maakt niet uit voor wie je schrijft of waarom: plezier en ontdekken zal elke keer weer centraal staan in de SchrijfLounge. Ik zal je elke keer in ongedwongen sfeer met andere invalshoeken verrassen. Je voegt zo steeds een ander stukje toe aan je geschreven levensmozaïek.
   
   
  Wil je een keer wil proberen of deze manier van schrijven je ligt, dan is de SchrijfLounge een prima mogelijkheid tot kennismaking. Deze lessen zijn een aanvulling op de cursus 'Portret van je leven'. Geschikt voor iedereen die wil schrijven na de cursus, naast de cursus of zonder de cursus.
   
   
  Elke maand is er een mogelijkheid om in een losse bijeenkomst te schrijven. Elke schrijfles staat op zichzelf. Het gaat in deze lessen niet om spelling of grammatica maar juist om het plezier in het schrijven, ontdekken waar de oefeningen je brengen. Schrijfervaring is niet nodig!

  2016:

  In principe op de eerste donderdag in de maand.

  Let op er zijn uitzonderingen ivm vakanties etc.

  31 maart 2016

  12 mei 2016

  9 juni 2016

  7 juli 2016

  augustus geen SchrijfLounge

  8 september 2016

  6 oktober 2016

  3 november 2016

  1 december 2016

   

  Deelnamekosten: € 25,00

  (inclusief koffie, thee, water, lesmaterialen en btw.) 

   

  Voor meer informatie: SchrijfLounge ' Levensverhalen'

  Aanmelden is belangrijk vanwege het beperkt aantal plaatsen!

  NU AANMELDEN:: Er zijn nog plaatsen vrij


  Lees meer
 • 29 april 2016 19:00 - 22:00samenwerkings activiteit Expositie Kingdom Come met YoungPoets
  Op vrijdag 29 april aanstaande presenteert The Art Project in samenwerking met YoungPoets de opening van de expositie…

  Op vrijdag 29 april aanstaande presenteert The Art Project in samenwerking met YoungPoets de opening van de expositie Kingdom Come, waarbij werk van drie jonge kunstenaars met een poëtisch karakter verbonden wordt met gedichten of korte verhalen van drie jonge Limburgse schrijvers.

  Kunstenares Roos Holleman (1989) pleegt optische autopsie op dieren door elk detail bloot te leggen met potlood en pastel: “With drawing I celebrate my curiosity about the preserved and collected, mostly within the natural sciences. I look at nature through the filter of the museum display and depot, using its visual language to create what one could call ‘still lives without swagger’. Roos’ werk zal in een verhaal worden vervat door Willemijn Linden (1992), afgestudeerd mediacultuurwetenschapper en schrijfster van korte verhalen.

  Waar de huidige maatschappij pleit voor demystificatie, streeft kunstenares Daniëlle Frenken (1990) naar het tegenovergestelde. Mythische verhalen, christelijke zinnebeelden, fabels en vergeten objecten dienen veelal als haar uitgangspunt. Door de toeschouwer een ogenblik mee te voeren in haar wereld, moedigt ze hem/haar aan op zoek te gaan naar een eigen interpretatie. Dichter Merlijn Huntjens (1991) zal een poëtisch aquarel van woorden van de werken van Daniëlle maken.

  Christel Verdaasdonk (1993) is gefascineerd door de schoonheid van vogels. Vooral als ze dood zijn: “Vogels liggen vaak heel mooi als ze net overleden zijn. Op hun rug, met de vleugeltjes om zich heen geslagen, de pootjes omhoog en het kopje wat scheef. Het is de esthetiek van een lichaam in een staat van totale ontspanning. Alsof iemand vergeten is op het magische knopje te drukken waarmee de vogel weer tot leven wordt gewekt. Door dit kwetsbare moment vast te leggen, tracht ik een ode te brengen aan de vogel én aan het leven”. Over deze kleine fijne en voor de eeuwigheid bewaarde vogeltjes zal Nederlandse gebarentaalstudente Ginny-Leen Manders (1995) een gedicht maken.

  Locatie: Galerie Espacio, Rechtstraat 86 Maastricht, vanaf 19 uur. Gratis toegang.
  De expositie is te zien vanaf de opening op 29 april tot en met 15 mei 2016. 

  Kunst- en literatuurliefhebbers zijn van harte welkom!


  Lees meer
 • 30 april 2016 10:00 - 12:00 Op zaterdag 30 april 2016 weer Sittards Schrijfcafé
  Deed je al eens mee aan het Sittards Schrijfcafé? De eerstvolgende gelegenheid is op zaterdag 30 april 2016, van…
  Deed je al eens mee aan het Sittards Schrijfcafé? De eerstvolgende gelegenheid is op zaterdag 30 april 2016, van 10.00-12.00 uur, op de Kennedysingel 16, 6137 AC Sittard. Met tien schrijvers zijn alle stoelen bezet. Dus zaak om je bijtijds aan te melden als je mee wil doen!

  Wil je je aanmelden? Ga naar de website www.schrijfjestuk.nl en geef je via het contactformulier. Dat kan tot en met woensdag 27 april 2016.

 • 01 mei 2016 15:00 - 16:30 De Zeven Zonden van Gerrit Komrij door Jet van Aalst en Frans Kraan
  Zondag 1 mei op het podium van de St. Jan: De Zeven Zonden van Gerrit Komrij, geïnspireerd door 'De Zeven Hoofdzonden'…
  Zondag 1 mei op het podium van de St. Jan: De Zeven Zonden van Gerrit Komrij, geïnspireerd door 'De Zeven Hoofdzonden' van Jeroen Bosch.

  Het houten tafelblad met de zeven hoofdzonden (15e eeuw, Prado - Madrid) werd toegeschreven aan Jeroen Bosch, maar waarschijnlijker is dat een leerling of navolger het schilderde.

  In 2009 schreef Gerrit Komrij (1944- 2012) zeven teksten op bestaande middeleeuwse liederen die betrekking hebben op deze zeven hoofdzonden plus een dodendans. Jet van Aalst en Frans Kraan bekijken de hoofdzonden opnieuw en declameren de teksten van Gerrit Komrij. Het blokfluit- en rietensemble ORGANILLO o.l.v. Lea Linkens omlijst het geheel met middeleeuwse muziek. Speciaal Rob Goossens op de doedelzak.

  High tea vanaf 15.00 uur, optreden om 15.30 uur.
  Locatie: Sint Janskerk, Vrijthof, Maastricht
  Entree: gratis
 • 06 mei 2016 17:00 - 18:30 Meet & Greet Nicci French - interview & signeren
  Vrijdag 6 mei is het internationaal zeer bekende schrijversechtpaar Nicci French te gast bij Boekhandel Dominicanen…
  Vrijdag 6 mei is het internationaal zeer bekende schrijversechtpaar Nicci French te gast bij Boekhandel Dominicanen in Maastricht. Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal vijftien thrillers en twee korte verhalen. Onlangs verscheen het zesde deel in de spannende Frieda Klein- serie: Als het zaterdag wordt. Daarom zijn zij vrijdag 6 mei rond 17.00 uur aanwezig bij Boekhandel Dominicanen voor een Meet & Greet. Om 17.30 uur worden zij geïnterviewd door collega Wim Krings. Natuurlijk kunt u uw boek(en) door hen latensigneren.
   
  Als het zaterdag wordt is het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie. De 32-jarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. De moorden waren spraakmakend en domineerden de kranten vanwege het gewelddadige karakter ervan. Psychotherapeute Frieda Klein staat bij de mysterieuze Walter Levin in het krijt: een jaar geleden heeft hij ervoor gezorgd dat inspecteur Karlsson zijn baan kon houden in ruil voor een gunst van Frieda. En nu moet Frieda Klein haar schuld inlossen: Walter wil dat ze Hannah bezoekt om te beoordelen of ze daadwerkelijk gestoord is. Maar wanneer Frieda bij de inrichting komt, ontdekt ze dat er toch meer aan de hand is dan in eerste instantie leek... De literaire thriller Als het zaterdag wordt is nagelbijtend spannend en beklemmend, een must voor alle fans van spannende boeken!
   
  Locatie: Boekhandel Dominicanen, Maastricht


  Lees meer
 • 10 mei 2016 - 28 juni 2016 Schrijf uw eigen levensverhalen
  Wilt u leren uw eigen levensverhalen te schrijven? Op dinsdagmiddag 10 mei start in de Daatjeshoeve in Nederweert…
  Wilt u leren uw eigen levensverhalen te schrijven? Op dinsdagmiddag 10 mei start in de Daatjeshoeve in Nederweert de cursus die u de uitgangspunten voor het schrijven van uw eigen verhalen bijbrengt. Schrijfervaring is niet nodig. U hoeft alleen maar zin te hebben om mee te doen.
   
  In de cursus ‘uw levensverhaal’ leert u uw eigen verhalen ontdekken. U maakt kennis met het plezier van het ontdekken van uw herinneringen en u leert deze om te zetten in een verhaal, een gedicht of een brief. De basis van deze schrijflessen is de speurtocht door uw eigen leven en het aanboren van uw eigen schrijfkracht. Dat gaat als vanzelf door de ontspannen manier waarop schrijfdocente Esther van der Werf u door haar oefeningen loodst.
   
  Praktische informatie
  Bij deze cursus reikt uw schrijfdocent u ook opdrachten aan, waarmee u thuis verder kunt schrijven. Dat mág, maar hoeft niet. Elke oefening geeft stof tot meerdere teksten. Zo bepaalt uzelf de intensiteit van de cursus.
  In een groep schrijven geeft een extra dimensie aan uw leerproces. Het is inspirerend,  leerzaam én nog leuk ook. Uw verhalen voorlezen in de groep mag, maar hoeft niet.  
   
  De cursussen worden op dinsdagmiddagen van 14 tot 16.30 uur in de Daatjeshoeve in Nederweert gegeven. De cursusdata zijn: 10, 17 en 24 mei, 7, 14 en 28 juni. Reservedatum 5 juli.  Een les duurt 2,5 uur. Deelnamekosten voor deze cursus van zes lessen bedragen € 175,00 inclusief btw, lesmaterialen, 1 kop koffie of thee.   
   
  Meer informatie over overige data en tijden vindt u op zozieje.nl
  Aanmelden kan via de mail: esther@zozieje.nl.
   
   
   

  Lees meer
 • 12 mei 2016 20:30 - 23:00samenwerkings activiteit Nieuwe Woorden - WN!/NW
  Op donderdagavond 12 mei 2016 vindt vanaf 20.30 uur in het café van poppodium Grenswerk in Venlo voor de tweede…
  Op donderdagavond 12 mei 2016 vindt vanaf 20.30 uur in het café van poppodium Grenswerk in Venlo voor de tweede keer Nieuwe Woorden plaats. Een avond vol muziek en literatuur van jong talent! Er zijn diverse optredens van jonge muzikanten, dichters en schrijvers én de Limburgse winnaars van schrijfwedstrijd Write Now! worden bekendgemaakt.
   
  Jongeren van 15 - 24 jaar hadden tot 1 april om hun tekst voor Write Now! 2016 in te sturen. Tijdens Nieuwe Woorden maakt juryvoorzitter Rebekka de Wit bekend wie Write Now! Limburg wint en doorgaat naar de finale op 26 juni in Rotterdam. Voorafgaand zal schrijfster Emma Curvers (foto) een gratis workshop verzorgen voor de Limburgse deelnemers aan Write Now! en tijdens Nieuwe Woorden draagt zij voor. Verder is er poëtische muziek van singer-songwriter Joep van Wegberg & band en is de presentatie in handen van dichter Merlijn Huntjens. Hij treedt bovendien zelf op, in de performance-groep PANDA (Poetry And New Dramatic Arts) met kunstenares Nina Willems. De live getekende visuals worden verzorgd door Sef Joosten.
  Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op hklimburg.nl/ nieuwewoorden.
   
  Nieuwe Woorden is een initiatief van Write Now! (Passionate Bulkboek) en YoungPoets (Letterkundig Centrum Limburg i.s.m. Huis voor de Kunsten Limburg). Deze editie wordt wederom georganiseerd in samenwerking met Grenswerk en Literair Station Venlo.

  Over Write Now!
  Write Now! is de belangrijkste schrijfwedstrijd voor jongeren in het Nederlandse taalgebied. De wedstrijd leverde winnaars op als Lize Spit, Maartje Wortel en Niña Weijers. Naast de voorronde in Limburg zijn er tien andere voorronden in Nederland, België en Suriname. Alle regionale winnaars gaan door naar de finale. De vorm van de inzending is vrij: verhaal, gedicht, column, toneeltekst, filmscenario, songtekst – het is allemaal toegestaan. Deelnemers kunnen hun tekst tot 1 april 2016 insturen via writenow.nl/doemee. Deelnemers uit Limburg kunnen op 12 mei aan het begin van de avond meedoen aan een gratis schrijfworkshop door de uit Limburg afkomstige schrijfster Emma Curvers.
   
  Over YoungPoets
  YoungPoets is hét platform voor alles wat er gebeurt voor en door jonge dichters en schrijvers in Limburg (en deels daarbuiten). Op de website www.youngpoets.nl vind je gedichten en verhalen, blogberichten, een agenda vol literatuuractiviteiten, wedstrijden én interessante links. YoungPoets is een initiatief van het Letterkundig Centrum Limburg (LCL), dat zich richt op het bevorderen van literatuur van hoogstaande kwaliteit in de provincie Limburg. Het LCL is aangesloten bij en werkt samen met het Huis voor de Kunsten Limburg.

  Locatie: café Poppodium Grenswerk Venlo
  Entree: gratis
  Lees meer
 • 18 mei 2016 14:30 - 16:00 Lezing Bertien Minco
  Op woensdag 18 mei geeft Bertien Minco een lezing in de Concertzaal van Bibliotheek Sittard De Domijnen, over haar…
  Op woensdag 18 mei geeft Bertien Minco een lezing in de Concertzaal van Bibliotheek Sittard De Domijnen, over haar debuutroman Liever niet op reis.

  Bertien Minco (Groningen, 1963) komt uit een Joodse familie die veel leed heeft gekend, in en na de Tweede Wereldoorlog. Die trauma's hebben ook haar leven mede bepaald.
  Bertien Minco werkte in het theater, bij de radio en is directeur van het door haar opgerichte Jeugdcultuurfonds. Sinds een aantal jaren doet ze onderzoek naar haar familiegeschiedenis.
   
  Op 5 april 2016 verscheen haar autobiografische debuutroman Liever niet op reis.

  Liever niet op reis volgt Rivka bij haar intensieve zoektocht naar het verleden. Over de oorlogsgeschiedenis van haar Joodse familie is voornamelijk gezwegen. Als Rivka’s man bij haar is weggelopen en haar dochter vertrokken is voor een wereldreis, besluit ze onderzoek te doen naar het verleden. Het boek vertelt niet zozeer de familieverhalen zelf, als wel de wijze waarop ze zijn verzwegen en de enorme impact die dat nog altijd heeft op haarzelf, maar ook op de volgende generatie.

  Boekhandel Krings is aanwezig met een boekenstand. Tijdens de pauze vindt een signeersessie plaats.
   
  Woensdag 18 mei
  14.30
  Entree € 3,- / € 2,- voor ontvangers nieuwsbrief Krings en abonnementhouders bibliotheek
  incl. koffie/thee
  Bibliotheek Sittard De Domijnen
  Concertzaal 1e verdieping
 • 29 mei 2016 00:00 - 00:00 Feestelijke opening Jan Hanlo Poëziepad
  Ter gelegenheid van de ingebruikneming van het Jan Hanlo Poëziepad vindt op zondag 29 mei 2016 om 15.00 uur een…
  Ter gelegenheid van de ingebruikneming van het Jan Hanlo Poëziepad vindt op zondag 29 mei 2016 om 15.00 uur een (gratis) evenement plaats op Château St. Gerlach, Joseph Corneli Allée 1 in Valkenburg aan de Geul. Dit is tevens de geboortedag van Jan Hanlo. 

  De opening zal door de heer Camille Oostwegel worden gedaan. Hij zal daarbij een korte toespraak houden over zijn indruk van en ervaringen met de dichter. Hij heeft Jan Hanlo gekend en ooit ook geïnterviewd. Tom America zal een paar gedichten op muzikale wijze vertolken. Stichting Dichter in Beeld nodigt iedereen van harte uit om met hen het glas te heffen op Hanlo en zijn poëziepad. Na afloop bent u uiteraard in de gelegenheid het pad te lopen en de zuilen waarop gedichten van Hanlo zijn aangebracht te bewonderen. De Hanlo-wandelroute bestaat uit zes zuiltjes met gedichten. De wandeling start de Geerlingshof, waar het Hanlo-monument staat, en loopt via het kerkhof en sluit bij Château St. Gerlach aan op de reeds bestaande poëzieroute Gedichten langs de Geul. 

  Initiatiefnemer van het Jan Hanlo Poëziepad is: stichting Dichter in Beeld. 

  Het project is mede mogelijk gemaakt door de gulle bijdragen van:
  De Kunst en Cultuurrad Valkenburg aan de Geul
  Stichting dr. P. G.J.M. Janssens
  De Heemkundevereniging Houthem-St. Gerlach
  Het Edmund Brand Cultuurfonds Valkenburg
  Stichting Elisabeth Strouven
  Stichting Monumentaal Erfgoed Limburg (C.L.J.M. Oostwegel)
 • 02 juni 2016 12:30 - 13:30 Letters bij de lunch - De vakantiekoffer! door leden van VLAM
  Met de zomer en de vakantie voor de boeg geven leden van VLAM traditiegetrouw in de laatste aflevering van het…
  Met de zomer en de vakantie voor de boeg geven leden van VLAM traditiegetrouw in de laatste aflevering van het seizoen luchtige leessuggesties. Laat u verleiden door hun keuze, die u wellicht op een nieuw literair spoor zet!

  Verfrissende boeken om in het verre buitenland of gewoon in de eigen tuin te lezen.

  Na een zomerstop van twee maanden vindt op donderdag 1 september de eerste editie van de 26e jaargang van Letters bij de lunch plaats.

  Locatie: Centre Céramique, Maastricht
  Entree: gratis 

  Lunchpauzeprogramma i.s.m. VLAM (Vereniging Literaire Activiteiten Maastricht)


  Lees meer
 • 05 juni 2016 14:00 - 15:30 Lezing Femke Halsema over boek 'Pluche'
   Op zondag 5 juni om 14.00 uur houdt Femke Halsema een lezing over haar nieuwste boek Pluche in de Kleine Zaal…
   Op zondag 5 juni om 14.00 uur houdt Femke Halsema een lezing over haar nieuwste boek Pluche in de Kleine Zaal van Schouwburg De Domijnen.

  Tijdens haar jaren als lid van de Tweede Kamer, fractievoorzitter en politiek leider van GroenLinks oefende ze invloed uit op het publieke en politieke debat als voorvechter van mensenrechten en vrouwenrechten.
  Sinds ze het Nederlandse politieke toneel verliet in januari 2011, bouwt ze een nieuwe, onafhankelijke carrière op. Ze schrijft, maakt programma’s voor televisie, geeft lezingen en advies in de private en publieke sector.  
  Ze werkte in 2014 aan een documentairereeks voor de NTR onder de titel Seks en de Zonde over de positie van vrouwen in de islam. Ze was bedenker en co-producent van de politieke dramaserie De Fractie (VPRO) en zit momenteel in de researchfase voor een documentaire serie over terreur onder de werktitel Fout na de oorlog (NTR). Ze schrijft met regelmaat columns voor De Correspondent en in maart 2016 verscheen haar politieke memoire onder de titel Pluche. Daarnaast vervult Femke tal van bestuursfuncties.
   
  In Pluche blikt Femke Halsema terug op haar leven in de landelijke politiek: van haar begintijd als nieuwbakken Kamerlid tot geliefd fractievoorzitter die heel zichtbaar was in het publieke debat. Ze beschrijft de invloed die de politiek op haar leven heeft gehad – op haarzelf en haar denken en handelen, maar ook op de mensen om haar heen: haar vrienden, man en kinderen.

  Halsema’s politieke carrière valt samen met een van de meest turbulente periodes in de geschiedenis van de Nederlandse politiek. Met de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh, de paspoortaffaire rond Ayaan Hirsi Ali en de opkomst van Geert Wilders veranderden de Nederlandse politiek en samenleving dramatisch.
  Haar boekPluchegeeft een unieke en spraakmakende inkijk in de landelijke politiek. Boekhandel Krings is aanwezig met een boekenstand. Na afloop van de lezing vindt in de Charles Eijckzaal in de schouwburg een signeersessie plaats.
    
  zondag 5 juni
  14.00 uur
  Entree € 7,50 / € 5,- voor ontvangers nieuwsbrief Krings en houders voordeel-met-je-biebpas
  Schouwburg De Domijnen
   
 • 15 juni 2016 19:30 - 21:00 Masterclass Carina van Leeuwen
  Op woensdag 15 juni vindt om 19.30 uur, in Bibliotheek Sittard De Domijnen deel ll plaats van de masterclass ‘Hoe…
  Op woensdag 15 juni vindt om 19.30 uur, in Bibliotheek Sittard De Domijnen deel ll plaats van de masterclass ‘Hoe pleeg je de perfecte moord’. Deze masterclass is georganiseerd in het kader van de Spannende Boeken Weken en wordt gegeven door forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen.
   
  Aan de hand van een fictieve moord neemt Carina van Leeuwen de bezoekers mee in de wereld van het forensisch onderzoek. In Masterclass l, die afgelopen jaar in Bibliotheek Sittard De Domijnen heeft plaatsgevonden, luidde het thema ‘every contact leaves a trace.’ Het ging hier over het achterlaten van sporen en wat deze sporen vertellen. 

  Deel ll van de masterclass gaat een stapje verder en behandelt DNA. Wat is DNA en wat vertelt het? Wat is af te lezen aan een skelet en hoe zit het met vingerafdrukken? 
   
  Met deze masterclasses leest u de forensische thrillers Vuurproef en Koud Spoor van Carina van Leeuwen met nog meer plezier en kennis van het forensische vak.

  Boekhandel Krings is aanwezig met een boekenstand.
   
  woensdag 15 juni
  19.30 uur
  Entree € 5,00 / € 3,- voor ontvangers nieuwsbrief Krings en abonnementhouders bibliotheek
  incl. koffie/thee
  Bibliotheek Sittard De Domijnen
 • 21 augustus 2016 14:30 - 16:30 Poëziewandeling door het Jekerkwartier o.l.v. Jet van Aalst
  Wandeling door het schilderachtige stadsdeel van Maastricht met watermolens en stadswallen. Het Jekerkwartier vraagt…
  Wandeling door het schilderachtige stadsdeel van Maastricht met watermolens en stadswallen. Het Jekerkwartier vraagt om poëzie!

  De kleine rivier de Jeker komt in het park de oude stad binnen en stroomt na een kronkelige route de stad weer uit en de Maas in. Vroeger lagen langs de Jeker vele watermolens die van belang waren voor de wol-, graan- en papierproductie. Gelukkig zijn er nog verschillende bewaard gebleven. Neerlandica Jet van Aalst neemt u mee door dit oude pittoreske deel van Maastricht over de stadsmuren en langs de watermolens.

  Startpunt: Pesthuys, Vijfkoppen 1, Maastricht
  Deelname: € 5,- (incl. reader met gedichten)
  Aanmelden: info@vlammaastricht.nl


  Lees meer
meer items…
COOKIES
Deze website maakt gebruik van cookies, in verband met de werking van social media en Google Analytics.
Zo kunnen wij de site steeds verder verbeteren. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

Wilt u cookies toestaan?