dans

Dans is uitdaging, dans is gevoel, dans is plezier. Dans beweegt je! Het Huis voor de Kunsten Limburg ondersteunt Limburgse dansinitiatieven op allerlei manieren. Met informatie en advies, maar ook door workshops, cursussen, festivals en dansprojecten te organiseren voor zowel amateur als professionele dansers, docenten en choreografen.
 
Wij willen kennis uitwisselen en verdiepen, netwerken versterken en uitbreiden, goede dansinitiatieven ondersteunen en onder de aandacht brengen bij het publiek. Bovendien creëren wij graag spannende kruisbestuivingen, bijvoorbeeld door amateurs in contact te brengen met professionele choreografen en dansers.

In onze projecten werken wij nauw samen met de Dansdocenten Vereniging Limburg, de Limburgse dansscholen, de theaters in Limburg, professioneel Danshuis Station Zuid, Kunstfactor, de Nederlandse Dansdagen en anderen.  
dans_amateur_dansfestival_venlo62
prikbord
Zoek je een Limburgse dansgroep, danser of choreograaf? Of heb je een andere dansoproep of -vacature? Wij brengen het graag onder de aandacht op dit prikbord. Mail je bericht naar mfrencken@hklimburg.nl.
Er zijn geen prikbordberichten
nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten binnen de discipline Dans? Meld u dan op deze pagina aan voor de digitale nieuwsbrief.
dans agenda
 • 07 juni 2016 19:00 - 21:00 Kennissessie rondom verdwijnen VAR
  Per 1 mei 2016 is de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) verdwenen. Let op: dit heeft gevolgen wanneer je zelfstandige…
  Per 1 mei 2016 is de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) verdwenen. Let op: dit heeft gevolgen wanneer je zelfstandige professionals inhuurt en/of wanneer jij je als ZZP'er aanbiedt. 
   
  SLIMhuis organiseert samen met keypartner accon■avm een kennissessie over dit onderwerp. Ben je zelf opdrachtgever, consultant, schilder, interim manager, kunstenaar, uitvoerend muzikant of op een ander gebied zelfstandig professional? Het is SLIM als je er bij bent!
   
  Zorg dat je de belangrijke zaken die te maken hebben met deze wijziging, op orde hebt en voorkom grote risico’s. Voor jou als opdrachtgever en/of zelfstandige professional is het van groot belang de zaken goed te regelen. Je wilt ten slotte niet aansprakelijk worden gesteld voor met name belastingschulden van een ander…
   
  In een kennissessie op dinsdag 7 juni in het SLIMhuis te Sittard worden zowel de fiscale als de juridische aspecten belicht. De opvolger van de VAR, de Wet Beoordeling Arbeidsrelaties komt uitgebreid aan de orde.
   
  De ontvangst is vanaf 19.00 uur en het inhoudelijke programma begint om 19.30 uur. De bijeenkomst bestaat uit een presentatie, die naar verwachting ongeveer 1,5 uur in beslag zal nemen. Er is uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen of het maken van een individuele afspraak.
   
  Aanmelden voor de VAR bijeenkomst
  Aanmelden doe je, uiterlijk voor 31 mei, via een mail aan info@slimondernemen.eu.
  Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt… wie het eerst komt, het eerst maalt!
 • 15 augustus 2016 - 25 augustus 2016samenwerkings activiteit GOTRA Summer Academy 2016 STEP FORWARD!
  Gotra Summer Academy 2016 ‘Step Forward!’ vindt deze zomer (15 t/m 25 augustus) plaats in de ECI Cultuurfabriek…
  Gotra Summer Academy 2016 ‘Step Forward!’ vindt deze zomer (15 t/m 25 augustus) plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. STEP FORWARD! is geschikt voor jonge talentvolle dansers, gemotiveerde amateurdansers en dansdocenten die tijdens de zomervakantie intensief willen trainen en zich willen voorbereiden op het nieuwe dansseizoen.
  Deelnemers hebben de mogelijkheid om hun eigen programma samen te stellen. Zo kun je kiezen om deel te nemen aan één of meerdere lessen per dag of zelfs het volledige programma gedurende een week of twee weken. Er geldt een minimum leeftijd van 13 jaar en per les worden 25 dansers toegelaten. Klik hier voor een impressie van voorgaande jaren.

  STEP FORWARD! Intraindagen voor docenten
  Naast de STEP FORWARD! voor jonge talentvolle dansers en gemotiveerde amateurdansers zijn er ook de STEP FORWARD! Intraindagen, een programma speciaal voor dansdocenten. Laat je inspireren en bereid je voor op het nieuwe dansseizoen.
   
  Gotra Summer Academy is een initiatief van Gotra Joost Vrouenraets, Huis voor de Kunsten Limburg en ECI Cultuurfabriek.
   
   
  Docenten STEP FORWARD! 2016
  Joost Vrouenraets: Contemporary inspired by Kung Fu – Shell Bending partnering
  Maïté Guérin: Classical Ballet – GOTRA Repertoire – Shell Bending partnering
  Mami Izumi: Contemporary – GOTRA repertoire
  Rakesh Sukesh: Payatt INTransit - yoga
   
   
  Gotra | Joost Vrouenraets
  GOTRA | Joost Vrouenraets is een ambitieus, jong en innovatief dansgezelschap, dat onder leiding van Joost Vrouenraets het dansvak in Limburg en de Euregio op de kaart zet. GOTRA maakt zinderende dansvoorstellingen voor Nederlandse theater en op (festival) locatie(s), produceert ontroerende dansfilms en ontwikkelt eigenzinnige talentprogramma’s - zoals STEP FORWARD!

  In 2014 bood GOTRA danstalent binnen en buiten de regio ook al de kans om artistiek en technisch te groeien op de GOTRA Summer Academy, onder de artistieke leiding van Maïté Guérin (o.a. Maurice Béjart, GOTRA).
   
  Inschrijven
  Wil je deelnemen aan Step Forward!2016 stuur dan voor 21 juli 2016 een mail naar: ipoell@hklimburg.nl.
   
  Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus ben er snel bij!
  Early bird: Schrijf je je in voor 13 juni én neem je deel aan het volledige programma dan krijg je een korting.
   
  Locatie Step Forward! 2016:
  ECI Cultuurfabriek
  ECI 13
  6041 MA Roermond
  www.ecicultuurfabriek.nl  Lees meer
dans nieuws
 • 26 mei 2016 Provincie Limburg en Huis voor de Kunsten Limburg tekenen uitvoeringsovereenkomst m.b.t. transitietraject Huis voor de Kunsten Limburg
  Tijdens de vergadering van de Gebruikersraad van het Huis voor de Kunsten Limburg op dinsdag 24 mei jl. ondertekenden…
  Tijdens de vergadering van de Gebruikersraad van het Huis voor de Kunsten Limburg op dinsdag 24 mei jl. ondertekenden Ger Koopmans (Gedeputeerde Cultuur van de Provincie Limburg) en Pé Diederen (directeur van het Huis voor de Kunsten Limburg) de uitvoeringsovereenkomst met betrekking tot het transitietraject van het Huis voor de Kunsten Limburg. Beide partijen kwamen in januari 2015 overeen om gezamenlijk en in goed samenspel d.m.v. een transitietraject vorm te geven aan het effectiever en efficiënter uitvoeren van de steunfunctie van het Huis. Met het ondertekenen van de uitvoeringsovereenkomst wordt een volgende stap gezet in de implementatie van de transitie. Zo zal het Huis met enthousiasme aan de slag gaan met het vernieuwend consulentschap en het toekomstproof maken van de organisatie.
   
 • 17 mei 2016 'Heel Weert Wenst' stimuleert sociale cohesie in Weert d.m.v. kunst en cultuur
  'Heel Weert Wenst' is een initiatief van Huis voor de Kunsten Limburg, Wonen Limburg, Punt Welzijn, RICK en Rabobank…
  'Heel Weert Wenst' is een initiatief van Huis voor de Kunsten Limburg, Wonen Limburg, Punt Welzijn, RICK en Rabobank Weerterland en Cranendonck. Deze organisaties willen de bewoners van diverse wijken in Weert door middel van kunst en cultuur ondersteunen bij het verbeteren van hun buurt en een basis leggen voor nieuwe sociale netwerken.

  De initiatiefnemers van 'Heel Weert Wenst' zijn van mening dat kunst en cultuur de sociale cohesie in een wijk, dorp of stad kunnen versterken. Bewoners van diverse wijken in de Gemeente Weert worden uitgedaagd om na te denken over de situatie in hun eigen wijk. Het project probeert de wensen van bewoners met betrekking tot de wijk boven tafel te krijgen. 

  De wensen van bewoners worden opgehaald met de zogenaamde 'Wensfabriek', een wonderlijke machine die al borrelend en stomend door de wijken van Weert rijdt en jong en oud aanzet om op een andere manier over hun eigen wijk na te denken. Een artistiek team gaat in de wijk het gesprek aan met bewoners en inspireert hen om op een ludieke, originele wijze om hun beste idee in te deponeren in de Wensfabriek. De wens die door de meerderheid van de bewoners wordt gedragen, wordt (onder begeleiding van en met hulp en adviezen van de initiatiefnemers van Heel Weert Wenst) uitgevoerd door de buurtbewoners zelf. Zij zijn zelf de initiatiefnemers en gezamenlijk verantwoordelijk voor de daadwerkelijke realisering van de wensen. 

  'Heel Weert Wenst' gaat van start met een pilot in de wijk Fatima in Weert. De Wensfabriek bezoekt op woensdag 18 mei a.s. het schoolplein van Basisschool de Kameleon, dinsdag 31 mei het Buurthuis en zondag 5 juni de braderie in Fatima. Bewoners worden op bovenstaande momenten aangespoord om hun wens voor de buurt kenbaar te maken. 

  Kijk voor meer informatie op www.hklimburg.nl/heelweertwenst of 'like' de Facebookpagina van het project.  
 • 12 mei 2016 Singer-songwriters en choreografen gaan de studio in
  Singer-songwriters Marike Jager, Dichter en Chai Blaq en choreografen Shailesh Bahoran, Hilde Elbers en Jesús…

  Singer-songwriters Marike Jager, Dichter en Chai Blaq en choreografen Shailesh Bahoran, Hilde Elbers en Jesús de Vega gaan samen de studio in. Komende maanden zoeken zij de grenzen van hun disciplines op in het kader van het innovatieve Distinguished Dreams #3. De Nederlandse Dansdagen werkt voor dit unieke festivalproject samen met het Rotterdamse Motel Mozaïque Festival en het Maastrichtse poppodium De Muziekgieterij. Het resultaat van deze spannende samenwerking, een aantal bijzondere dans-popsongs, is voor het eerst te zien op 7, 8 en 9 oktober 2016 tijdens Festival de Nederlandse Dansdagen. Begin 2017 volgt een tour langs diverse Nederlandse zalen en festivals.

  De choreografen en singer-songwriters
  Shailesh Bahoran en Marike Jager 
  Choreograaf Shailesh Bahoran combineert hiphop met moderne en traditionele Hindoestaanse dans. Zijn dans kenmerkt zich door originaliteit en expressie. Hij werkte samen met Het Nationale Ballet, Don’t Hit Mama en Het Nederlands Symfonieorkest en is op dit moment verbonden aan dansgezelschap ISH. Bahoran werkt in Distinguished Dreams #3 samen met de nationaal bekende singer-songwriter Marike Jager, die haar eerste noten als muzikant zong en speelde op de podia van haar studentenstad Maastricht. Zij won de Grote Prijs van Nederland en heeft reeds vier albums op haar naam staan. Ze creëert intieme liedjes die ze verhalend en theatraal deelt met haar publiek.

  Hilde Elbers en Dichter
  Choreografe Hilde Elbers danste de afgelopen jaren bij Conny Janssen Danst, Galilli Dance en T.r.a.s.h.. Nu creëert zij haar eigen werken, die worden gekenmerkt door een intense en krachtige bewegingstaal. In haar choreografieën fileert ze de psyche en legt hiermee de menselijke kwetsbaarheden bloot. In Distinguished Dreams #3 werkt Elbers samen met woordkunstenaar Dichter (Ferewe van Vugt). Deze van origine uit Ethiopië afkomstige en in Nederland opgegroeide singer-songwriter produceert hiphopmuziek. Voor zijn eclectische, veelgeprezen debuutalbum Nieuw Leven werkte de jonge artiest samen met beeldende kunstenaars en ontwerpers.

  Jesús de Vega en Chai Blaq
  De in Spanje geboren choreograaf Jesús de Vega is als gastkunstenaar verbonden aan ICKamsterdam. Zijn organische choreografieën bevatten een fysieke complexiteit en een opvallende emotionele ondertoon. In Distinguished Dreams #3 vormt hij het derde duo met de Nederlands, Congolese multi-instrumentalist Chai Blaq (Michelle N’Toumba). Chai Blaq studeerde aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden en speelde de afgelopen jaren in diverse bands. Haar muziek wordt vaak getypeerd als een mix tussen R&B en meer elektronische stijlen als dubstep en trap met een freaky Afro-Europese sfeer.

  Distinguished Dreams #3
  In het jaarlijks door de Nederlandse Dansdagen geïnitieerde project Distinguished Dreams werken aanstormende choreografen samen met bekende namen of talenten uit andere disciplines. Daarbij worden zij uitgedaagd om een kort, maar volwaardig artistiek werk te maken. In de derde editie zoeken singer-songwriters en choreografen in duo’s de grenzen van hun vakgebied op. Hun opdracht is om negen dans-popsongs te creëren, waarin popmuziek en dans op unieke wijze samensmelten. Tijdens de 19e editie van Festival de Nederlandse Dansdagen treden de duo’s live op in een pop-up store in het centrum van Maastricht. Hierna volgt een landelijke tour en staat Distinguished Dreams #3 in verschillende theaters, poppodia en op festivals.

  Samenwerking Nederlandse Dansdagen, Motel Mozaïque en Muziekgieterij
  De Nederlandse Dansdagen jaagt de actuele ontwikkelingen in de Nederlandse danskunst aan en geeft deze mede vorm. In het eerste weekend van oktober worden in Maastricht tijdens het driedaagse Festival de Nederlandse Dansdagen zowel opvallende werken van opkomende choreografen als indrukwekkende voorstellingen van gevestigde dansgezelschappen getoond.

  Voor Distinguished Dreams #3 werkt de Nederlandse Dansdagen samen met het Rotterdamse Motel Mozaïque Festival. Het nationaal en internationaal gewaardeerde festival biedt een organische mix van alternatieve popmuziek, performance en beeldende kunst. Daarnaast werkt de Nederlandse Dansdagen samen met De Muziekgieterij, het podium voor popmuziek dat sinds 2013 is gevestigd in de Timmerfabriek in Maastricht en zich de afgelopen jaren ontwikkelde tot een internationaal muziekcentrum.

  Première
  Festival de Nederlandse Dansdagen: 7, 8 en 9 oktober, Maastricht
  Tickets zijn vanaf 25 augustus verkrijgbaar via de Nederlandse Dansdagen.

  Tour voor zover reeds bekend
  - Stadsschouwburg Groningen, 17 februari 2017, Groningen
  - Schouwburg Odeon, 18 februari 2017, Zwolle
  - Rabotheater, 22 februari 2017, Hengelo
  - Nieuwe Vorst, 4 maart 2017, Tilburg
  - Verkadefabriek, 30 maart 2017, ‘s-Hertogenbosch
  - ECI Cultuurfabriek, 8 april 2017, Roermond
  - Motel Mozaïque Festival, 7 & 8 april 2017, Rotterdam
  - De Muziekgieterij, datum n.n.b., Maastricht

  Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar via de betreffende locaties.

  lees meer…
 • 24 april 2016 Wie wint de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Maastricht 2016?
  Giulio D'Anna, Alida Dors, Cecilia Moisio, Loïc Perela en vele anderen gingen de winnaar van de Prijs van de Nederlandse…

  Giulio D'Anna, Alida Dors, Cecilia Moisio, Loïc Perela en vele anderen gingen de winnaar van de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Maastricht 2016 voor. Wie wint in 2016 €12.000,- en gaat in 2017 met een nieuw werk tijdens Festival de Nederlandse Dansdagen in première? De winnaar van deze belangrijke stimuleringsprijs voor jong choreografietalent wordt bepaald door de experts uit het Nederlandse dansveld.

  De Nederlandse Dansdagen roept daarom dansgezelschappen, productiehuizen, dansprogrammeurs, dansacademies en dansrecensenten op om hun nominaties vóór 30 april in te sturen. Welk talent hoort zeker in het rijtje van drie genomineerden van de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Maastricht 2016 thuis? Laat het weten door een mail met motivatie te sturen naar info@nederlandsedansdagen.nl, half mei worden de nominaties bekend gemaakt.

  Hoe werkt het?
  De Prijs van de Nederlandse Dansdagen Maastricht wordt jaarlijks uitgereikt aan een bijzondere en talentvolle choreograaf, die al een aantal in het oog springende projecten heeft gerealiseerd in het professionele circuit, maar nog geen structurele subsidie ontvangt. Zowel choreografen die zelfstandig producties maken, als choreografen die werk creëren bij gezelschappen, kunnen worden voorgedragen. Een voorwaarde is wel dat zij al enige tijd in Nederland werkzaam zijn. Iedereen kan een choreograaf aan ons voordragen, maar choreografen kunnen zichzelf niet voordragen. Ook choreografen die in eerdere jaren zijn voorgedragen, mogen opnieuw meedingen naar de prijs. Een nieuwe motivatie opsturen is dan niet noodzakelijk, maar is natuurlijk altijd welkom.

  De redactie van de Nederlandse Dansdagen nomineert op basis van de inzendingen drie choreografen, die elk worden uitgenodigd een conceptplan voor een nieuw werk te presenteren aan een commissie. De commissie zal bestaan uit enkele ondernemers uit het bedrijfsleven en de culturele sector, onder voorzitterschap van de festivaldirecteur.

   
  De Prijs van de Nederlandse Dansdagen Maastricht is een landelijke prijs voor een jonge veelbelovende maker, waarbij de winnaar € 12.000,- uit handen krijgt van de stad Maastricht. Met deze prijs kan de maker een nieuw werk initiëren en ontwikkelen. Dit nieuwe werk zal tijdens de volgende editie van het festival in première  gaan.
   

  lees meer…
 • 19 april 2016 Doe mee met de ikTOON campagne!
  De hele maand juni staat in het teken kunst van iedereen. Van 28 mei tot en met 30 juni 2016 kun je op meer dan…
  De hele maand juni staat in het teken kunst van iedereen. Van 28 mei tot en met 30 juni 2016 kun je op meer dan duizend locaties in meer dan 150 gemeenten kunst van dichtbij beleven. Tijdens het grootste culturele evenement van ons land tonen Nederlanders die creatief actief zijn in hun vrije tijd, hun werk. Van rapdichten, zingen in koren en vloggen tot stand-up comedy en beeldhouwen.

  Wil je ook jouw meedoen aan de iktoon-campagne? Schrijf je dan nu alvast in. Alles kan en mag. Van uitvoering, workshop en lezing tot en met tentoonstelling op elke denkbare locatie. Na registratie kun je direct gebruik maken van de toonkit. In de toonkit vind je tips voor het organiseren van activiteiten en campagnemateriaal die je kunt inzetten bij de promotie van jouw activiteit(en) en laten zien dat je onderdeel bent van iktoon. Zo laten we met elkaar zien hoe divers en kleurrijk kunst in Nederland is.

  Doe mee en toon je kunst tijdens de iktoon-maand!

  Als deelnemer organiseer je een of meerdere eigen activiteiten en kun je deelnemen aan regionale en/of landelijke activiteiten. Als coördinator organiseer en/of verbind je meerdere activiteiten binnen een gemeente, regio of provincie; ben je contactpersoon voor deelnemers in jouw regio; ontvang je berichten wanneer nieuwe deelnemers zich aanmelden via ‘ik toon’ en geeft hen zo mogelijk een plek in jouw programmering.

  Na aanmelding kun je direct gebruik maken van onze toonkit met promotiematerialen. Deze kun je inzetten in je eigen publiciteit en laten zien dat je onderdeel bent van iktoon.

  Voor vragen mail dan naar info@iktoon.nl of ga naar www.iktoon.nl.  

  Over iktoon:
  Op initiatief van het LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst) en Stichting WAK Nederland (Week van de Amateurkunst) bundelen veertien partners in de kunst- en cultuursector de krachten onder de noemer iktoon. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuurparticipatie en VSBfonds
  lees meer…
 • 14 april 2016 Huis voor de Kunsten Limburg ondertekent 'Sociaal Verbond Limburg'
  Woensdagmiddag 13 april 2016 is in Maastricht het convenant Sociaal Verbond Limburg ondertekend. Hiermee wil een…
  Woensdagmiddag 13 april 2016 is in Maastricht het convenant Sociaal Verbond Limburg ondertekend. Hiermee wil een groot aantal Limburgse organisaties kansen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en daarmee bijdragen aan de doelstelling om de arbeidsparticipatie van deze doelgroep te vergroten. Ook Huis voor de Sport Limburg ondertekende het convenant.

  Diverse Limburgse organisaties willen vanuit hun rollen als werkgever, opdrachtgever, samenwerkingspartner of ambassadeur een bijdrage leveren op het gebied van arbeidsparticipatie en gaan via het Sociaal Verbond Limburg 2016-2019 de samenwerking opzoeken, informatie delen en kennis uitwisselen. Ondertekenaars naast Huis voor de Kunsten Limburg, zijn: Huis voor de Sport Limburg, Natuur en Milieu Federatie Limburg, Bonnefantenmuseum, Connect Limburg, Huis voor de Zorg, Limburgs Museum, Museumplein Limburg, Cubiss Limburg, Limburgs Landschap, Monumentenwacht Limburg, Stichting IKL, Topsport Limburg en de Provincie Limburg.
 • 11 april 2016 Het culturele festivalseizoen gaat weer van start in Limburg!
  Benieuwd naar (een deel van) het culturele festivalaanbod van 2016? Het Limburgs Festivalplatform bundelt 12 provinciale…
  Benieuwd naar (een deel van) het culturele festivalaanbod van 2016? Het Limburgs Festivalplatform bundelt 12 provinciale cultuurfestivals op één website en presenteert in een gezamenlijke marketingcampagne een zeer divers festivalaanbod aan een groot publiek. Samen staan de cultuurfestivals ook dit jaar weer - van april t/m november - garant voor een gevarieerd en onderhoudend aanbod met onder andere klassieke muziek, dans, theater, poëzie, popmuziek en mode. Ga naar www.festivalslimburg.nl voor de festivaldata en meer informatie en laat je inspireren voor een veelzijdig festivalseizoen!

  Poëziefestival Landgraaf trapt op 17 april a.s., als eerste van de festivals die zijn aangesloten bij het Limburgs Festivalplatform, het Limburgse festivalseizoen af. Muziekliefhebbers kunnen dit jaar weer hun hart ophalen o.a. tijdens de 2e WMC Blazersbiënnale in Kerkrade, internationaal kamermuziekfestival en concours Orlando en het internationaal vocaal klassiek muziekfestival Vocallis. Dansliefhebbers kunnen terecht bij Festival de Nederlandse Dansdagen in Maastricht en het Worldfestival Parade Brunssum. Festivalliefhebbers die willen genieten van een gevarieerd cultuuraanbod kunnen festivals als het Zomerparkfeest Venlo, Cultura Nova Zomerfestival Heerlen, Musica Sacra Maastricht en de Kunstdagen Wittem bezoeken. Voor bijzonder theater op bijzondere locaties, verspreid door Midden-Limburg, is iedereen van harte welkom tijdens het LMBG FSTVL. Fashionlovers kunnen tenslotte hun hart ophalen tijdens FASHIONCLASH Festival.

  Ga voor meer informatie over het Limburgs Festivalplatform en de aangesloten festivals naar www.festivalslimburg.nl. Je krijgt hier een impressie van de diverse festivals en kunt direct doorklikken naar de social media en websites van de festivals zelf. ‘Up to date’ blijven van het meest recente cultuurfestivalaanbod? ‘Like’ dan de Facebookpagina: www.facebook.com/cultuurfestivalsinlimburg.
   
  Over het Limburgs Festivalplatform
  Het Limburgs Festivalplatform is op initiatief van de Provincie Limburg in 2006 opgericht voor cultuurfestivals die worden gesubsidieerd door de Provincie. Hierin werken momenteel twaalf festivals samen. Behalve een gezamenlijke mediacampagne, gecoördineerd door het Huis voor de Kunsten Limburg, vindt er binnen het Limburgs Festivalplatform overleg plaats over bijvoorbeeld het afstemmen van de programmering en de vraag hoe men elkaar organisatorisch kan versterken. 
meer nieuws…
COOKIES
Deze website maakt gebruik van cookies, in verband met de werking van social media en Google Analytics.
Zo kunnen wij de site steeds verder verbeteren. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

Wilt u cookies toestaan?