beeldende kunst

Voor iedereen in Limburg die professioneel of als amateur bezig is met beeldende kunst treedt het Huis voor de Kunsten Limburg op als adviseur en bemiddelaar. Daarnaast ondersteunen wij initiatieven en organisaties die bijdragen aan het zichtbaar maken van de beeldende kunstproductie in en uit de provincie Limburg, bijvoorbeeld kunst- en atelierroutes, publicaties en groepsexposities. Ook zetten wij onze website in om te informeren over beeldende kunst in Limburg.

Naast deze taakstelling ondersteunen wij de bij ons aangesloten organisaties binnen de discipline beeldende kunst. Bijvoorbeeld Stichting Alphons Winters bij de organisatie van de tweejaarlijkse Alphons Wintersprijs - met bijbehorende exposities - waaraan amateur beeldend kunstenaars uit Nederlands en Belgisch-Limburg kunnen deelnemen. 
Mieke Smits - IRFAK (kunstproject voor Glocal Affairs)
 
nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten binnen de discipline Beeldende Kunst? Meld u dan op deze pagina aan voor de digitale nieuwsbrief.
beeldende kunst agenda
 • 01 mei 2014 - 31 maart 2015samenwerkings activiteit 'Het Hart van Grind' op de Brunssumerheide
  Tijdens een 3,5 km lange wandeling door de bossen en over de heide van de Brunssumerheide komen bezoekers van 1…
  Tijdens een 3,5 km lange wandeling door de bossen en over de heide van de Brunssumerheide komen bezoekers van 1 mei 2014 t/m 31 maart 2015 bijzondere steenformaties tegen. Deze kunstwerken nemen hen mee naar de verborgen natuur van de stenen.

  Beeldend kunstenaar Adri Verhoeven realiseerde 11 kunstwerken in de natuur. Samen met Natuurmonumenten, de Vereniging van Geologen, de Sterrenwacht Limburg, Consortium Grensmaas, geoloog/fotograaf Dirk Wiersma en filmmaker Rob Vogelsang neemt hij u graag mee om de diepste lagen van het steentje bloot te leggen. 

  Voor een deel kunt u die ontdekkingstocht op www.hethartvangrind.nl maken. Op deze website is te zien hoe breed de fascinatie voor de steen verbreid is. Dichters willen de steen kennen, in heel verschillende culturen wordt de steen op een voetstuk geplaatst en de wetenschap ontdekt onze eigen wortels in de steen. Om de 'intimiteit met het bestaan' aan den lijve te ervaren zult u oog in oog moeten komen staan met het ontblote hart van de steen. 

  Startpunt van de wandeling is het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, Schaapskooiweg 99 in Heerlen. Hier is een gratis routekaart beschikbaar. Alle praktische informatie en een mogelijkheid om de routekaart te downloaden staan ook op www.hethartvangrind.nl.
   
  Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Huis voor de Kunsten Limburg. 
 • 02 april 2015 18:00 - 00:00 Tentoonstellingsopening + boekpresentatie Ger Boosten en Emile Hollman
  Op donderdag 2 april om 18.00 uur opent in het Bonnefantenmuseum in Maastricht de tentoonstelling Entre chien…
  Op donderdag 2 april om 18.00 uur opent in het Bonnefantenmuseum in Maastricht de tentoonstelling Entre chien et loup met recente schilderijen van Gèr Boosten (1947, Maastricht) in combinatie met monotypes uit de collectie van het Bonnefantenmuseum. De expositie (van 3 april t/m 7 juni 2015) valt samen met het verschijnen van het kunstenaarsboek met de gelijknamige titel, dat de kunstenaar in samenwerking met schrijver Emile Hollman realiseerde. Tijdens de opening van de expositie zal Emile Hollman hier een verhaal uit voordragen.

  In het boek staan tien verhalen van Emile Hollman en tekeningen uit de schetsboeken van Gèr Boosten. Het boek is gedrukt in twee oplages, één met ets (kost 75 euro) en één zonder ets (kost 35 euro). Het boek is in het museum verkrijgbaar maar ook te bestellen bij Emile Hollman (emilehollman@gmail.com). 

  Lees meer
 • 18 april 2015 - 19 april 2015samenwerkings activiteit MAMMSA Kunstdagen: Beelden vol Betekenis
  Op 18 en 19 april wordt de eerste kunstmanifestatie 'Beelden vol Betekenis' georganiseerd. Het accent ligt deze…
  Op 18 en 19 april wordt de eerste kunstmanifestatie 'Beelden vol Betekenis' georganiseerd. Het accent ligt deze keer op ruimtelijk werk/beelden en dat wordt zichtbaar in de diversiteit, originaliteit en kwaliteit van de werken.

  De 15 kunstenaars en hun werken tezamen vormen een energieveld, een ‘Installatie van Inspiratie’. Het is een nieuw initiatief, met een ideëel doel, namelijk kunst te laten ervaren: kunst als medicijn van zijn.
   
  Voel, ervaar en verwonder!
  Laat je verrassen door klank en kleur
  Schoonheid in de Beeldentuin en atelier
  Kortom, puur cultuur en natuur

   
  Datum: zaterdag 18 en zondag 19 april
  Tijd: 12.00-18.00 uur
  Locatie: Paradama Da Esperanza, Diergaarderstraat-West 15, Maria Hoop
  Kaarten: € 7,50 (kassa) / € 5,- (met kortingbon)


  Lees meer
 • 01 mei 2015 - 07 juni 2015samenwerkings activiteit 1boom - expositie en symposium
  1boom is niet zomaar een boom, 1boom is een prachtige zomereik, en 1boom is ook een heel project. 1boom wil…
  1boom is niet zomaar een boom, 1boom is een prachtige zomereik, en 1boom is ook een heel project. 1boom wil laten zien hoe belangrijk hout en bomen voor ons zijn, hoe belangrijk het is dat hout goed kan groeien en hoeveel functionele en kunstzinnige dingen we kunnen maken uit één boom. 1boom verbeeldt de waarde van onze bomen en het belang van goed bosbeheer. Net als we appels oogsten, en pruimen en noten en hooi, zo kunnen we bomen oogsten. Als het bos goed beheerd is, leveren bomen na de oogst prachtig hout om producten van te maken waar we jarenlang van kunnen genieten.

  1boom is een project waarbij zo'n 75 vormgevers, kunstenaars en ambachtslieden een grote verscheidenheid aan objecten en producten laten zien die gemaakt zijn uit het hout van één inlandse eik van landgoed Middachten. 1boom is van en voor iedereen die met bossen en de verwerking van hout en bomen te maken heeft. 1boom is voor iedereen die houdt van hout en van ambachtelijke, unieke objecten die met liefde, toewijding, vakmanschap zijn gemaakt. 1boom richt zich op wie graag in bossen wandelt, interesse heeft in de natuur en hecht aan een duurzame omgang met ons landschap. 1boom symboliseert de kringloop: eikel, groei, bloei, bos, beheer, oogst, zagen, drogen, verwerken tot een product een met nieuw leven. Alle onderdelen van de boom: takken, stam, zaagsel, knoesten; alles is verwerkt. Hout wordt hergebruikt en krijgt zo een duurzame toekomst. 1boom resulteert niet alleen in een reeks meubels, beelden en gebruiksvoorwerpen: 1boom is ook een proces. Leerlingen van een basisschool hebben 1boom ruim een jaar gevolgd: in het bos, bij de zager, in een werkplaats, bij een expositie.
  Leerlingen van een meubelmakerij hebben samen en ieder apart een werkstuk gemaakt, elkaar ondersteunend en stimulerend. Met dit soort voorbeelden kunnen we beeldend laten zien dat hout een productiemateriaal is, en dat hout een basis-grondstof in onze economie is. Dat bosbeheer belangrijk is. En dat hout op zoveel verschillende manieren kan worden verwerkt en gebruikt. Hoeveel inspiratie krijg jij van hout? 
   
  Doelstellingen: 
  - Hout als mooi en veelzijdig materiaal laten zien.
  - Vakmanschap, ambacht en kunst met inlands hout stimuleren. 
  - Publiek bewustzijn van de waarde van bos en bomen als hulpbron stimuleren. 
   
  Expositie 1 mei t/m 7 juni 2015 (wo-zo 11.00-17.00 uur)
  World Art House Well
  Kunsthuis De Bakkerij Bergen

  Symposium
  Zondag 31 mei

  Lees meer
 • 17 mei 2015 11:00 - 15:00 Open Dag Theaterschool Westelijke Mijnstreek
  Wil jij graag toneelspelen? Droom jij ervan om in de spotlights te staan? Wil jij de magie van theater ontdekken? Dan…
  Wil jij graag toneelspelen? Droom jij ervan om in de spotlights te staan? Wil jij de magie van theater ontdekken? Dan ben je bij Theaterschool Westelijke Mijnstreek aan het juiste adres.

  Theaterschool Westelijke Mijnstreek is er voor kinderen, jongeren en volwassenen die graag toneelspelen, regisseren, presenteren of performen. Daarnaast heeft Theaterschool Westelijke Mijnstreek ook een Beeldenden Klas, waarin je het beeldende kunstvak kunt onderzoeken.

  Tijdens de open dag van Theaterschool Westelijke Mijnstreek kun je gratis theater en beeldende workshops volgen. Meer weten? Ga naar www.theaterschoolwestelijkemijnstreek.nl.

  Datum: 17 mei
  Tijd: 11.00-15.00 uur
  Entree: gratis
 • 31 mei 2015 11:00 - 12:30 Open Les Beeldende School / EXPO
  Op 31 mei vindt de opening plaats van de derde en laatste expositie van de Beeldende School.…
  Op 31 mei vindt de opening plaats van de derde en laatste expositie van de Beeldende School.

  De opening van de expositie is een open les, dat betekent dat de leerlingen van de beeldende klassen een gewone les volgen, maar ouders en vrienden uitgenodigd worden om naar de expositie te komen kijken.

  De expositie is tijdens de hele presentatieweek van de Theaterschool te bewonderen.

  Tijd: 11.00-12.30 uur
  Entree: gratis


  Lees meer
beeldende kunst nieuws
 • 25 maart 2015 FASHIONCLASH Festival 2015 – Gender editie
  FASHIONCLASH is er van overtuigt dat mode als een kunstvorm kansen creëert om controversiële onderwerpen in onze…
  FASHIONCLASH is er van overtuigt dat mode als een kunstvorm kansen creëert om controversiële onderwerpen in onze hedendaagse maatschappij bespreekbaar te maken. Het overkoepelend thema tijdens het FCF Festival 2015 is 'Gender'. Dit thema geeft het campagne en duidelijke richting en fungeert als bindingsmiddel voor het hele festival. Het is voornamelijk zichtbaar in de verschillende exposities (verspreid over diverse locaties in Maastricht) en de diverse performances tijdens het festival.
   
  Het concept gender verwijst naar de socioculturele mechanismen die aan de grondslag liggen van de handelingen die 'eigen' zijn aan onze biologische seks. De laatste maanden hebben we in de modewereld reeds kunnen vaststellen dat vele ontwerpers zoals Vivienne Westwood, Dries van Noten en Givenchy besloten hebben om de gender stereotypes die diep geworteld zitten in traditie te doorbreken. Bijvoorbeeld het tonen van een rok voor de man of het toenemende belang van unisex kleding. Zou deze evolutie de hardnekkige gender categorisatie in de retailsector kunnen ondermijnen? Selfridges blijft alvast niet bij de pakken zitten. Door een nieuwe pop-up store in het leven te roepen die genderloze kleding verkoopt zijn ze een van de koplopers voor deze hedendaagse trend.
   
  FASHIONCLASH FESTIVAL 2015 nodigt u graag uit om de diversiteit van de mensheid te vieren. We zijn de mening aangedaan dat kleding een extensie is van het eigen zelf, de eigen persoonlijke identiteit. Een autonome identiteit is immers het recht van ieder mens. Mode bied in dit opzicht een ongekende vrijheid. Iedereen is vrij om zijn eigen kleding te kiezen. Mode kan evenzeer ook aanzetten tot sensibilisering, het aanvaarden van degenen die 'afwijken' van de norm. Verschillende ontwerpers en kunstenaars zullen hun visie omtrent GENDER tentoonstellen tijdens de FASHIONCLASH Festival exposities.
   
  FASHIONCLASH Festival is, zoals de naam al zegt, een ‘clash’ met mode als uitgangspunt. ‘Clash’ staat voor een ontmoeting van talent, culturen, disciplines en publiek rondom het gegeven ‘mode’. Met zijn modeshows, exposities, performances en interdisciplinaire samenwerkingen tussen modeontwerpers en theatermakers, choreografen en andere kunstenaars neemt FASHIONCLASH een unieke positie in het internationale mode discour. FASHIONCLASH Festival biedt een podium aan meer dan 150 veelbelovende talenten uit binnen- en buitenland en is een unieke gelegenheid om talent te ontdekken en om geïnspireerd te raken door de kunst van mode

  Save the date!
  FASHIONCLASH Festival Programma op locatie in de SAMdecorfabriek 12 t/m 14 juni.
  Programma met Modeshows, Expositie, designer Market, Clash Project, Theatrale ontmoetingen en Awards.
  FASHIONCLASH Side Program: flankerend programma verspreid over diverse locaties in de stad 11 t/m 14 juni.
   
  lees meer…
 • 24 februari 2015 Kick-off Jeugdcultuurfonds Limburg
  Cultuur zorgt voor plezier en persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Kinderen die aan actieve kunstbeoefening…
  Cultuur zorgt voor plezier en persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Kinderen die aan actieve kunstbeoefening doen, krijgen meer zelfvertrouwen, hun concentratievermogen neemt toe en hun sociale vaardigheden worden vergroot. Juist voor kinderen in achterstandsposities zijn deze effecten heel belangrijk. Hun zelfbewustzijn groeit, ze krijgen meer oog voor hun kansen en meer zelfvertrouwen om ze aan te grijpen. Maar wat als je wilt leren zingen, schilderen, toneelspelen of dansen en je ouders of verzorgers kunnen het niet betalen? Juist voor die kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar is het Jeugdcultuurfonds opgericht. Dit fonds geeft hen de mogelijkheid om lessen te volgen bij bijvoorbeeld een theaterclub, dansschool, kunstatelier of muziekvereniging. Ook in Limburg is het fonds actief. Het Jeugdcultuurfonds Limburg is opgericht door het Huis voor de Kunsten Limburg. Op 4 maart vindt in Heerlen de kick-off plaats. 
   
  Ruim 400 euro per kind per jaar
  Het Jeugdcultuurfonds wil dat alle kinderen in Nederland zich kunnen ontwikkelen in minstens één kunstdiscipline. Het fonds richt zich op het wegnemen van de financiële drempels voor kinderen in achterstandsposities, dat wil zeggen uit gezinnen waarvan het inkomen niet meer dan 120% van het wettelijk sociaal minimum bedraagt. Ouders/verzorgers kunnen niet rechtstreeks een aanvraag indienen bij het Jeugdcultuurfonds. Dit kan alleen gedaan worden door een intermediair. Dit is een tussenpersoon die professioneel betrokken is bij de opvoeding en verzorging van het kind. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Stichting Leergeld, een leerkracht, jeugdhulpverlener, huisarts of maatschappelijk werker. De maximale bijdrage die het fonds uitkeert is 419,75 euro per kind per jaar. Deze bijdrage wordt gebruikt om de contributie en eventueel benodigde attributen te betalen. Het geld gaat direct naar de cultuuraanbieder of winkel, niet naar de ouders of het kind. De intermediair ziet er op toe dat het kind deelneemt aan de activiteiten waarvoor het fonds betaalt. 
   
  Organisatie in Limburg
  Het Jeugdcultuurfonds Limburg is aanspreekpunt voor de gemeenten in Limburg. Het toetst voor hen de aanvragen, doet de promotie, organiseert informatiebijeenkomsten én helpt bij het zoeken van fondsen. De gemeenten Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade en Venray zijn reeds aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds Limburg. Met diverse andere gemeenten zijn de gesprekken over deelname in een vergevorderd stadium. 
   
  Kick-off 4 maart
  Op 4 maart ’s morgens vindt in de Theo Thijssenschool in Heerlen de kick-off van het Jeugdcultuurfonds Limburg plaats én wordt de start van het Jeugdcultuurfonds in Heerlen gevierd. Hierbij wordt een cheque ter waarde van 10.000 euro van de Rabobank Foundation, een van de sponsors van het Jeugdcultuurfonds in Heerlen, overhandigd. Ook houdt Odile Wolfs, voorzitter van het Jeugdcultuurfonds Limburg, een toespraak en Barry Braeken, wethouder Cultuur van de gemeente Heerlen. Bovendien treden leerlingen van de Theo Thijssenschool op. De kick-off is met name bedoeld voor partners in het veld die werken met en voor kinderen en jongeren in achterstandsposities. 
  lees meer…
 • 30 januari 2015 Nieuwe editie literair jongerentijdschrift Ochtendlicht
  Met gedichten en verhalen van jonge schrijvers en interviews met Niña Weijers en Sasja Janssen…
  Met gedichten en verhalen van jonge schrijvers en interviews met Niña Weijers en Sasja Janssen
   
  Op zondag 1 februari aanstaande tijdens ‘Poëzie aan de Maas’ in Centre Céramique in Maastricht wordt de vierde editie van het tijdschrift Ochtendlicht gepresenteerd. Ochtendlicht is een literair jongerentijdschrift dat twee keer per jaar verschijnt en ondersteund wordt door het Huis voor de Kunsten Limburg. De redactie bestaat onder andere uit de kersverse nieuwe stadsdichter van Heerlen, Michelle Bracke, en dichters Julie Droeghaag en Merlijn Huntjens. Zij benaderen schrijvende jongeren uit heel Limburg voor een bijdrage. Deze editie staat boordevol verse gedichten van onder anderen Maja Joosten, Robbin Jacobs, Carlo van der Meer en de stadsdichters van Heerlen (Michelle Bracke), Venlo (Noor Roelofs) en Maastricht (Bart Bremmers en Vic Verhagen). Evelien van Nieuwenhoven interviewde schrijfster Niña Weijers en leverde een stuk proza aan, Merlijn Huntjes interviewde dichteres Sasja Janssen en Thijs van Dijk publiceert in deze editie zijn winnende verhaal in de wedstrijd ‘Mijn Film’. Om het nieuwe jaar dichterlijk in te luiden is ook het nieuwjaarsgedicht, geschreven door Kreek Daey Ouwens in opdracht van het Letterkundig Centrum Limburg, geplaatst. Bovendien bevat het tijdschrift werk van jonge talenten van de kunstacademie in Maastricht. Feya Foppen en Linda Senden tonen hun portfolio, wat leidt tot een bijzondere combinatie van beeld en tekst. Bovendien bevat het een agendarubriek met literaire activiteiten en –wedstrijden.
   
  Kopen
  Een exemplaar van Ochtendlicht (dat ditmaal bestaat uit maar liefst 58 pagina’s!) kost 5 euro (exclusief verzendkosten) en is te koop via www.hklimburg.nl/webshop, bij diverse boekhandels in Limburg en bij de presentatie tijdens Poëzie aan de Maas om 14.30 uur. Hierbij is Kira Wuck, winnaar van de Jo Peters Poëzieprijs 2014, de hoofdgast. Ook treden vanuit YoungPoets Michelle Bracke, Merlijn Huntjens en Luuk Wojcik op. Neerlandica Mirthe Smeets interviewt de dichters.De vocale omlijsting is in handen van leerlingen van Kumulus o.l.v. Rick Debie. Kijk op www.centreceramique.nl voor meer informatie.
   
  Wil je ook meewerken aan Ochtendlicht? Stuur je werk en/of goede ideeën naar tijdschriftochtendlicht@gmail.com
prikbord
Op het prikbord van de discipline beeldende kunst worden oproepen geplaatst die relevant zijn voor Limburgse beeldend kunstenaars, zoals wedstrijden en opdrachten voor kunstwerken in de openbare ruimte. Ook andere projecten waarvoor kunstenaars worden gezocht, kunnen worden geplaatst. Mail uw prikbordbericht naar mfrencken@hklimburg.nl.
12-03-2015 15:40,

Oproep aan beeldhouwers: kunstmanifestatie 'Beelden vol Betekenis'

Op 17, 18 en 19 april a.s. wordt in Maria Hoop de kunstmanifestatie ‘Beelden vol Betekenis’ georganiseerd.… Op 17, 18 en 19 april a.s. wordt in Maria Hoop de kunstmanifestatie ‘Beelden vol Betekenis’ georganiseerd. Kunst die bezielt, kunst in de Nieuwe Stroming gebracht. Het accent ligt deze keer op ruimtelijk werk/beelden. Kunstenaars worden opgeroepen mee te doen. 

Deze manifestatie is het praktisch gevolg van de visie die spreekt uit het boek ‘De Nieuwe Stroming, Kunst als Medicijn van Zijn’ van Madama: "Mijn pad is de Nieuwe Stroming waar kunst als levensbron, de levensenergie verschaft voor genezende schoonheid. In ‘De Nieuwe Stroming’ als verslag van de innerlijke levensreis, valt elke identificatie weg, wat overblijft is de dienende functie van kunst aan het leven zelf. Medicine Art: kunst als Medicijn van Zijn.”

De vormgeving van de kunst is vrij en kan abstract of figuratief zijn, beelden, performances, teksten en muziek. De ‘innerlijke noodzaak’ is de kern, doorgeven van levensenergie. Het is de bedoeling een energieveld te creëren waarbij de energetische werking van het kunstwerk op de een of andere manier ruimtelijk wordt. Die beleving kan versterkt worden door muziek, een gedicht o.i.d. een vrije vormgeving waarbij de kunstenaars zelf ook met ideeën kunnen komen. Het is een nieuw initiatief, met een ideëel doel nl. kunst te laten ervaren. 'Kunst als Medicijn van Zijn' Als de kunstenaar aanwezig is rekenen we geen percentage. Wij rekenen een nominale bijdrage in de organisatiekosten waarbij ook een individueel digitaal boekwerk is inbegrepen dat je ook elders en op je website kunt gebruiken.

Deelname staat open voor (professionele) kunstenaars die vanuit bezieling en ‘innerlijke noodzaak’ werken. Om de kwaliteit te garanderen beoordeelt een ballotagecommissie elke deelname op motivatie en het werk indien mogelijk via website en/of drie foto’s per e-mail. De uitslag van de ballotage commissie wordt binnen 15 werk dagen na aanmelding bekend gemaakt.

Locatie
De manifestatie vindt plaats in Paradama Da Esperanza in Maria Hoop, een parkachtige tuin met veel verborgen hoekjes, en rotspartijen waardoor de bezoeker als het ware een meanderend pad kan lopen, maar daar natuurlijk ook vanaf kan wijken. Tijdens de expositie vinden activiteiten plaats die de beleving vergroten.

Deelname
Kunstenaars die geïnteresseerd zijn kunnen zich aanmelden via de website.

U exposeert en verkoopt uw werk rechtstreeks, zonder commissie af te dragen aan de organisatie.
Het volgende is daarbij inbegrepen:
- De ballotage van uw werk
- Vermelding op de website met uw naam en website*
- Publiciteit
- Promotie
- Toegangskaarten
- Consumptiebonnen
- Huur locatie
- *Extra: kosteloos een digitaal profiel van uw werk max. 50 pagina’s in de vorm van een digitaal boekje dat uiteraard ook voor uw eigen gebruik/website is (zie voorbeeld). 

Praktisch
- 17 april opbouw, preview 19.00-21.00 uur
- zaterdag en zondag van 12.00-18.00 uur
- afbreken zondagavond of maandag 20 april

Transport en inrichten door kunstenaars, aanwezigheid in overleg. 

Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Deelname is definitief na selectie en overmaken van een bijdrage van € 222,- (geen BTW) in organisatiekosten op bankrekening NL60RABO 0117219886 t.n.v. Stg. SOS Sophia Amor te Maria Hoop. Voor meer info en deelnameformulier zie www.madama.nl

MAMMSA komt voort uit het werk van Madama (Margareth Adama) die in haar verschillende huizen en galeries multidisciplinair heeft gewerkt en spiritualiteit, creativiteit en realiteit met elkaar verbindt. Zij is curator, universeel kunstenares, coach en staat voor de humaniteit van de kunst: de kosmische Renaissance. Dr. Ida Guinee, andragologe is de contactpersoon en secretaris van de Stichting Sacra Ordo Sapientiae Sophia Amor, organisator van deze manifestatie. Het is de bedoeling om regelmatig MAMMSA manifestaties te laten plaatsvinden met wisselende thema’s en invulling.
10-03-2015 10:58,

Kunstenaars gezocht voor KunstPlein OLV

Op 29 en 30 augustus a.s. vindt KunstPlein OLV plaats op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht. Graag… Op 29 en 30 augustus a.s. vindt KunstPlein OLV plaats op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht. Graag roepen wij professioneel werkende kunstenaars op zich hiervoor in te schrijven! Dit kan nog steeds.

Voor alle benodigde informatie verwijzen we naar onze website: www.kunstpleinolv.nl. Ook is het mogelijk ons te mailen via info@kunstpleinolv.nl

Gezien de reeds binnenkomende aanmeldingen belooft het weer een fantastisch weekend te worden! 
COOKIES
Deze website maakt gebruik van cookies, in verband met de werking van social media en Google Analytics.
Zo kunnen wij de site steeds verder verbeteren. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

Wilt u cookies toestaan?